Hovudside

Regler for Installere et gjerde langs en innkjørsel

by Walther

Regler for Installere et gjerde langs en innkjørsel

Mens regler for gjerde høyder varierer i forskjellige nabolag på grunn av lokale lover og nabolaget regler, er det noen grunnleggende regler om å bygge gjerder langs innkjørsler. Disse reglene er ment å beskytte eiendom og holde folk trygge likevel definere din eiendom linje og hvor oppkjørselen begynner og slutter.

Gjerde Høyde


Gjerder skal være av en viss høyde for å dele din oppkjørselen fra din nestes eiendom eller fra resten av hagen din, men de bør ikke være så høy at du ikke kan se over dem når du rygger ut av oppkjørselen din. Dette avhenger av hva slags bil du kjører og også hva slags gate du bor på. Hvis det er et fortau eller vanlig gangtrafikk forbi oppkjørselen din, bør du designe gjerdet slik at det gir deg en anstendig mengde privatliv, men også gjør det mulig å se over den ene enden av det slik at du kan få øye på fotgjengere som går forbi. Hvis gate du bor på er rimelig opptatt, bør gjerdet også være lav nok til at du kan se passerende biler, slik som å ikke forårsake en ulykke når backing ut av oppkjørselen din.

Gjerde Material


Det finnes en rekke materialer som brukes til å lage din oppkjørselen gjerde, og alle disse bør vurderes når du forbereder å installere den. Metall er det mest slitesterke, men vil medføre den mest konstruksjon, fordi metallstykker må festes i bakken eller i innkjørselen. Tre vil bryte ned over tid, men vil fortsatt være ganske holdbare, og vil føre til mindre skader på en bil som tilfeldigvis borti det. En hekk eller gjerde laget av løvverk eller busker, vil gjøre minst mulig skade på kjøretøy, men må holdes opp fra sesong til sesong, så det fortsetter å vokse og fungere som et gjerde.

Belysning Plan


For gjerder på innkjørsler, spesielt lange innkjørsler, bør belysning av noen slag planlegges for langs oppkjørselen og langs gjerdet, slik at du kan veilede din bil sammen uten å treffe noe. Julelys kan settes sammen noen gjerdelinjer hvis de passer med innredning og utseendet på huset, og du kan installere reflektorer eller soldrevne hagen lys langs bunnen av oppkjørselen gjerde. Riktig belysning plan vil tillate din oppkjørselen gjerde for å bli sett om natten, og samtidig gjøre inngangen til hjemmet ditt mer innbydende og attraktiv.