Hovudside

Slik fjerner Tar Fra en glassfiber dusj

by Walther

Slik fjerner Tar Fra en glassfiber dusj

Tjære fra taket eller veien ser det samme i glassfiber dusj eller badekar. Ita € ™ s sorte og gooey og samtaler for rengjøring før det sprer seg eller blir permanent. Du kan prøve noen naturlige produkter, og hvis det ikke klarer å rense glassfiber dusj, bil og rengjørings produsenter har produkter som vil komme til unnsetning. Start med de mildeste produktene først for din personlige sikkerhet og beskyttelse for glassfiber dusj eller badekar.

Bruksanvisning


•  Forbered området for rengjøring ved å lage noen luftstrøm med badet vifte eller et åpent vindu. Bruk vernebriller og hansker hvis du er følsom for kjemiske produkter.

•  Spe enkle grønne som anbefalt på flasken, og bruke den til tjære i dusjen. La det trekke et minutt eller så. Legg en vaskeklut eller stykke håndkle over tjære og Simple Green, og ren fra ytterkantene mot midten slik at du ikke spre tjære. Hvis du ser resultater, kan du søke mer enkle grønne og gjenta prosessen. Skyll med varmt vann. Tørk området hvis tjære ikke er helt fjernet.

•  Påfør noen neglelakk remover med aceton til en ren tørr klut og gni glassfiber overflaten lett. Tørk området umiddelbart med en fuktig klut for å fjerne alle spor av neglelakkfjerner.

•  Spray litt Toyota Bug og Tar Remover på en myk klut, og teste den i et lite synlig sted på glassfiber dusj. Hvis den ikke gjør det kjedelig eller misfarge overflaten, spray mer av dette produktet på en myk klut og bruke den til tjære i glassfiber dusj. Dette produktet er trygt for de fleste plastmaterialer. Følg instruksjonene på boksen, og tørk området med en ren klut. Vask med varmt vann, og tørk området. Hvis tjære fortsetter å være synlig, gjenta søknaden, tørk av med en ren klut og skyll med varmt vann.

Tips og advarsler


  • Neglelakk remover inneholder et fortynnet mengde aceton. Aceton selges kommersielt er sterkere og hardere på hendene og glassfiber dusj. Michigan State University Extension tjeneste anbefaler å bruke den minste mengden løsemiddel nødvendig og ikke å vaske den ned i avløpet.
  • Les alle instruksjoner om produkter som Toyota Bug og Tar Remover før bruk innendørs. Selv om disse produktene er effektive, de er først og fremst for utendørs bruk.