Hovudside

Ulempene ved Tulip Poplar Tree

by Walther

Ulempene ved Tulip Poplar Tree

Tulipan poppel tre hvis latinske navnet er Liriodendron Tulipifera, er ofte referert til som tulipan populære treet. Det faktisk er et medlem av magnolia familie og er en raskt voksende løvtrær hardfør i sone 5a-9b. Den tåler temperaturer ned til minus-20 grader Fahrenheit.

Raskt voksende


En av de store problemer med tulipan poppeltre er dens størrelse. Det er en en raskt voksende treet som kan nå opp til 120 meter høy, men generelt er det topper ut på 70 fot. Den vokser så raskt at mindre verft kan bli overveldet i et par sesonger, ifølge US Department of Agriculture. Så vurderer hvor mye plass i hagen din før du plante en tulipan poppel er en veldig klok idé.

Allergier


Våren tulipan poppel setter på en fantastisk skjerm av gule, tulipanformede blomster. Blomstene er en av grunnene til at treet er så populært. Disse attraktive blomster, men kan skape kaos. Dave hage, en populær hage nettside, forteller oss mange mennesker er allergiske mot pollen fra tulipan poppel blomster. Så hvis du eller din familie er svært utsatt for allergi, vil du kanskje revurdere å plante en tulipan poppel.

Dyreliv


En annen bivirkning av tulipan poppel overflod av blomster er dyrelivet de tiltrekker seg. Den raskt voksende trær nettsted sier at duften av blomstene tiltrekker seg et bredt utvalg av fugler og bier. Allergiske reaksjoner på bier er en betraktning når plante en tulipan poppel. Dessuten er som så mange fugler tiltrukket av treet, har man for nær der du tilbringer tid kan ende opp med å bli en ulempe. Ikke bare fugleskitt, men også dykke-bombingen fugler kan raskt bli en problemfri. USDA rapporterer at i høst bakken ekorn feed på fruktene treet. I vinter, white-tailed hjort beiter på treets kvister. Hvis skapningene irritere deg, vil du kanskje revurdere valget av treet.

Debris


Tulipan poppel lemmer er sprø, advarer USDA. De ofte lider av vind og stormskader. Disse fallende lemmer og kvister kan være en hassle å rydde opp, og de kan forårsake betydelig skade på eiendom.