Hovudside

Hva er et passende Brannslokkingsapparat Høyde Mount?

by Walther

Hva er et passende Brannslokkingsapparat Høyde Mount?

Et brannslukningsapparat i hjemmet ikke bare bidrar til å holde eiendommen safe, men det kan også redde livet ditt. Mens boliger ikke er pålagt å ha et brannslukningsapparat, kan din forsikring leverandøren gi en rabatt for hver enhet du har i hjemmet ditt.

Hjem Place


Oppbevar brannslukningsapparat hvor du er mest sannsynlig at du trenger det, for eksempel i ditt kjøkken, garasje eller i nærheten av peisen. Passende høyder er normalt mellom 3 og 5 meter, slik at du kan få tilgang til apparat lett. På kjøkkenet, bruk en "all purpose" apparat egnet for bruk på både fett og elektriske branner.

Arbeidsmiljø


Selv om US Department of Labor sin Occupational Safety & Health Administration (OSHA) krever at arbeidsgivere må gi brannslukkere for sine ansatte som er lette å identifisere og tilgjengelig, gjør byrået ikke oppgi eksakte steder eller høyder på veggen. OSHA antyder at arbeidsplasser og offentlige bygninger plassere brannslukningsapparat med håndtaket ca 3 meter fra bakken, men ikke høyere enn 5 meter. Plasser apparat ikke mindre enn 4 inches av gulvet, hvor det kan bli oversett, foreslår National Fire Protection Association.

Forslag


OSHA krever minst én klasse A apparat - brukes til brennbart materiale - for hver 3000 kvadratmeter med plass. Steder med brennbare materialer bør ha en apparat innenfor 50 meter av arbeidsområdet.