Hovudside

Har vaskebjørn Spis Agurker?

by Walther

Har vaskebjørn Spis Agurker?

Vaskebjørn - de søte, maskerte banditter - kan skape reell kaos i grønnsakshagen. De har vært kjent for å strippe mais stilker og selv gnage gjennom vannmeloner. Agurker kan være en tiltalende behandling for vaskebjørn fordi de har tynne skinn og en saftig, litt søt smak. Hvis du har mistanke om vaskebjørn skade, iverksette tiltak umiddelbart for å holde hagen og hjemmet ditt trygt og sikkert.

Diett


Som altetende, vaskebjørn spise nesten hva som helst, inkludert hage råvarer. De vil spise hundemat, fisk, insekter, frukt, egg og selv kyllinger. I grønnsakshagen, mais (Zea mays) og vannmelon (Vannmelon) rangerer høyt på sin liste over favoritter. De har en tendens til å unngå agurker (Cucumis sativus) fordi vinrankene er litt stikkende. Ikke anta at agurker er trygge, skjønt. Disse sultne sjørøverne vil spise nesten hva som helst.

Bevis


Raccoon skaden er lett å identifisere. Vaskebjørn vanligvis skape et større kaos enn fugler eller ekorn. De kan rive bladene og vinstokker og la halv spist agurkene i hagen. Hvis jorden er fuktig, vil du legge merke til sine karakteristiske 5-toed fotavtrykk som ser nesten ut som håndavtrykk. Vaskebjørn også grave hull i jorda, plen eller kompost haug som de søker etter bugs. Vaskebjørn er vanligvis ensomme bortsett fra når de er parring eller omsorg for ung. De ikke dvalemodus, og kan føre til skade på verftet selv i vintermånedene.

Strategier


Fordi vaskebjørn er nattdyr og intelligente, de er vanskeligere å kontrollere enn de fleste dyr. Start med å fjerne eventuelle kjæledyr mat fra verftet og deksel søppelbøtter med lokk. Spre blod måltid på jorda rundt agurkene. Omgi grønnsakshagen område med en solid hønsenetting gjerde. Begrave hønsenetting 18 inches under jordoverflaten. Du kan også kjøre to elektrifisert ledninger langs toppen av gjerdet. Slakte agurker så snart de nærmer modenhet. Vaskebjørn ofte spiser hage grønnsaker bare etter at de er nesten modne så bor på toppen av høsting kan begrense dine tap. Plukk opp råvarer som har falt til bakken og kast overmoden råvarer slik at det ikke tiltrekker vaskebjørn.

Forsiktighetsregler


Vaskebjørn synes søt og vennlig, men de er ville dyr. De vil kjempe tilbake hvis cornered. Vaskebjørn noen ganger bære sykdommer, inkludert rabies og rundormer, som kan være skadelig for dyr og mennesker. Ikke prøv å fange en vaskebjørn. Skremme teknikker, for eksempel hunder og automatiserte sprinkleranlegg fungerer sjelden, men du kan prøve å la en radio i hagen satt til en nyhetssending. Lyden av menneskestemmer noen ganger skremmer bort vaskebjørn. Sjekk med din fisk og dyreliv avdeling før fangst eller drepe vaskebjørn å lære om regler i ditt område.