Hovudside

Hvordan måle størrelsen på en Aboveground Pool

by Walther

Hvordan måle størrelsen på en Aboveground Pool

De fleste dona € ™ t nødvendigvis tenke på den faktiske størrelsen på deres basseng med mindre de trenger for å fylle den med vann, bassengkjemikalier, erstatte rutefly eller kjøpe en cover for det. Uansett hvorfor du trenger målingen, bestemme størrelsen på aboveground basseng ISNA € ™ t vanskelig å gjøre og ikke? € ™ t krever noen spesielle utstyr.

Bruksanvisning


•  Mål lengden av svømmebassenget med et målebånd. Ita € ™ s lettere å ta målinger ved å ha noen å stå på utsiden av bassenget med den ene enden av målebåndet, og har en annen person inne i bassenget for å bringe tape over til den andre siden.

•  Mål bredden av svømmebassenget. For en rund fundament basseng, vil bredden og lengden være den samme målingen.

•  Mål dybden av svømmebassenget.

•  Bestem volumet av bassenget ved å multiplisere ganger lengde bredde ganger dybde ganger antall 5.9. For eksempel, for en 10-fots runde svømmebasseng 4 meter høy vil du multiplisere 10 x 10 x 4 x 5,9 og bestemme at bassenget rommer ca 2360 liter vann. For en oval-formet svømmebasseng som er 20 fot lang med 12 meter på tvers av fem meter dyp, ville du multiplisere 20 x 12 x 5 x 5.9 for å fastslå at bassenget rommer ca 7080 liter vann.

•  Ta den eksakte målinger med deg til bassenget butikken når du skifter liner eller kjøpe et overbygg.

Tips og advarsler


  • Over bakken bassenger har flat bunn, noe som betyr at du wonâ € ™ t har til å bestemme en gjennomsnittlig dybde av bassenget; youâ € ™ ll trenger bare å ta en dybdemåling.