Hovudside

Hvor høy Betyr en Whitespire Birch Tree Få?

by Walther

Hvor høy Betyr en Whitespire Birch Tree Få?

Whitespire bjørk (Betula populifolia Whitespire) er en sorten av grå bjørk tidligere antatt å være en art av asiatisk bjørk på grunn av en skrivefeil. Det er en mellomstor løvtrær av bjørk familie (Betulaceae) og slekten (Betula). Fordi whitespire bjørk er en sorten, eller tre utviklet spesielt for hagearbeid, betyr det ikke har et eget habitat. Imidlertid er det brukt som et landskaps prøven i passende klima over hele USA.

Størrelse


På sitt høyeste. whitespire bjørk når høyder på 50 meter. Mer vanlig standard modne høyde av prøver er 33-39 fot. Trær vise raske veksten av 12 til 18 inches årlig frem til modne når dyrket i ideelle forhold. Moden spredning, eller bredde, av whitespire bjørk prøver er 15 til 30 fot. Trærne bærer ikke-dekorative grønne blader som er 1,5 til 3 inches over.

Generell Informasjon


Whitespire bjørk er en oppreist tre med grå-hvit bark og blanke, grønne blader som blir gule før fallende hver høst. Det er en kultur av grå bjørk (Betula populifolia), en middels stor kaldt klima treet. Whitespire er så kalt for den smale formen som fører grener for å ligne spir. Trær ofte vokser flere badebukser selv er ofte single-trunked. Whitespire bjørk er egnet for vekst i USA Department of Agriculture hardførhet soner 4-7, eller klima med gjennomsnittlig årlig temperaturer på minus-30 minimum 10 grader Fahrenheit. Whitespire bjørk er motstandsdyktig mot bronse borer, en vanlig bjørk pest.

Vekstforhold


Whitespire fødsel når full høyde potensiale hvis vokst i optimale forhold. Prøvene foretrekker full sol eksponering og godt drenert jord. Whitespire bjørk tåler vind og tørke, men ikke våt jord. Sorten tåler høyere varme enn andre arter av hvit-bjeffet bjørk og er derfor ofte plantet lenger sør enn andre sammenlignbare trær.

Moden fødsels trær blomstre når gitt en 6-fots radius av mulch - helst flis, strimlet bark, eller blad kompost - men unngå direkte kontakt med stammen. En 3-fots radius er nok for unge trær. Whitespire bjørk bør ikke plantes nær komprimerte områder som innkjørsler og stier - det har grunne, lett skadet røtter. Verken bør det være plantet i henhold telefon eller elektriske ledninger - eksemplarer er høye nok til å vokse inn i og floke ledninger.

Whitespire Birch Historie


For mange år whitespire bjørk var skjønt å være en kultur av japansk bjørk og ble selv gitt en passende vitenskapelige navnet, Betula platyphylla var. japonica Whitespire. På begynnelsen av 1990-tallet, ble en skrivefeil oppdaget og treet ble omdøpt Betula populifolia Whitespire.

Det finnes to typer Whitespire sortar, Whitespire senior og Whitespire junior. Whitespire senior trær er vokst fra stiklinger av den opprinnelige treet eller genetisk identiske trær. Alle Whitespire senior trær er kloner av den opprinnelige treet. Whitespire junior trær er vokst fra frø opprettet av Whitespires. Disse prøvene er ikke kloner av den opprinnelige treet og derfor ikke rene sorter.