Hovudside

Slik Lavere Alkalitet i Hot Tubs

by Walther

En badestamp er akkurat som et svømmebasseng med unntak for volumet av vann det holder og høye temperaturer på at vann. Som et basseng, må den ha de riktige alkalitet og pH-verdier. Dersom pH og alkalitet nivåer ikke blir vedlikeholdt, kan badestampen blir utrygge for folk å bruke. Den ideelle badestamp pH-nivået er mellom 7,2 og 7,6, og total alkalitet bør være mellom 60 og 180 deler per million. Før du legger noen kjemikalier til din badestamp, må du teste vannets pH og alkalitet nivåer.

Bruksanvisning


•  Test total alkalitet av badestamp med en strimmel. Lesningen må være i området fra 60 til 180 deler per million. Hvis det er høyere enn 180, må du legge alkalitet redusering.

•  Tilsett passende mengde alkalitet redusering blandet med vann i henhold til størrelsen av den varme karet som skal behandles. Retest vannet for å være sikker på at den totale alkalitet er innen rekkevidde og fortsette til trinn 3.

•  Etter at riktig alkalitet nivå er nådd, teste pH-nivå. Det ideelle området er 07.02 til 07.08. Hvis pH er høy, legge til en pH redusering; hvis den er for lav, kan du bruke en pH increaser. Følg instruksjonene på beholderen for å oppnå riktig lesing.

•  Omtest pH og total alkalitet.

Tips og advarsler


  • Hvis du ønsker å holde alkalitet og pH-nivåer i riktig område, kan du legge til en pH-balanse produkt. Hvis du har hardt vann, kan du ikke bruke pH-balansen produkt; man må opprettholde pH manuelt ved å teste og tilsette de riktige kjemikalier
  • Bruk aldri saltsyre i en badestamp, da det kan skade innsiden skallet.