Hovudside

Hvordan Utrydde Kakerlakker Med Roach Powder

by Walther

Hvordan Utrydde Kakerlakker Med Roach Powder

Roach pulver er først og fremst borsyre og den kommer inn i mort system når det preens etter å ha gått gjennom den, eller den kan bli absorbert gjennom fete områder på mort kropp. I begge tilfeller fører det dehydrering og død av pulveret absorberende og uttørking sine vitale væsker.

Bruksanvisning


•  Sweep og mopp gulvene, særlig langs grunnkort. Sanitær er avgjørende for å lykkes med denne behandlingen. Du ønsker gulvene, inkludert under og bak apparater, som fri for mat og vann som mulig slik Kakerlakker vil bli tiltrukket til hva du har for dem, snarere enn andre matkilder.

•  Marker ned hvor du har vært å se kakerlakker slik at du kan fokusere på disse områdene med behandlingen. Bestem hvor du vil gjøre dine plasseringer av pulveret og kutte biter av papir til å passe på området.

•  Ta på gummihansker. Spre ut pulveret på et stykke papir i et tynt lag, deretter legge litt dryss av sukker som et lokkemiddel til pulveret. Plasser forsiktig papiret i et område du har valgt og merke ned disse stedene for fremtidig referanse når du ønsker å finne og fjerne plasseringer. Området skal være trekkfri og også en tørr flekk - husk at måten pulveret fungerer er ved å tørke opp kakerlakker, og hvis den blir våt det mister sin evne til å arbeide. Sukkeret vil gi dem en grunn til transitt i pulveret.

•  Plasser mort pulver på kjøkkenet under vasken, komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin og mellom skap hvis det er plass. Hvis det ikke er en plass å legge papiret ned i noen av disse områdene, kan du enten blåse noen av pulveret der fra beholderen - hvis den har vifteende - eller rett og slett droppe eller slenge det inn i områdene ved hjelp skjeen. Vær forsiktig så du ikke krysse din skje med pulver i den over noen matvarer. På badet, under vasken og underskap gulvbord er en hot spot. Pulveret bør alltid være skjult og ikke innen rekkevidde for barn eller kjæledyr.

•  Oppdater pulveret som nødvendig og husk å holde det tørt. Hvis våt, er det ganske mye unyttig, siden pulveret vil også absorbere fuktighet i luften. Når du er fornøyd med at alle kakerlakker er borte, gå tilbake til listen din, og finne alle plasseringene og fjerne dem.

Tips og advarsler


  • Ideen er å sette pulveret ut hvor Kakerlakker er sannsynlig å reise. Foruten de mort døende som direkte krysser over pulveret, vil han også bære den tilbake til redet og forurense den, noe som vil bidra til å drepe av andre kakerlakker. De ufødte barn fortsatt i egge kapsler, vil imidlertid ikke bli påvirket før de klekkes og flytte rundt seg.
  • For forebygging av nye kakerlakker som kan komme inn i huset og begynne å avle, spesielt hvis du bor i en bygård, kan det være lurt å holde frisk pulver ut hele tiden.
  • Være sikker på at alle i husholdningen er klar over pulver plasseringer.
  • Hvis du får noe pulver på hendene, må du vaske dem grundig og holde etiketten av beholderen tilgjengelig for videre instruksjoner sikkerhet.
  • Holde pulveret unna alle matvarer eller overflater der mat kan plasseres.
  • Alltid plassere pulveret i områder som barn og kjæledyr ikke kan få tilgang til.