Hovudside

Trinnene i Flower Arrangering

by Walther

Trinnene i Flower Arrangering

Blomsteroppsatser legge til et snev av farge og varme til ethvert hjem. Det er ansett som en kunstform, og har eksistert siden den tiden av de gamle egypterne. Men ordnet blomster kan være uoverkommelig dyrt når kjøpt rett fra en blomsterbutikk eller hagesenter, men du kan lage dine egne vakre arrangementer hjemme med bare noen få forsyninger. Plukke meningsfulle farger og varianter kan gjøre dem unike, og de kan gjøre varme og personlige gaver.

Bruksanvisning


•  Ved hjelp av en kniv, trim blomsterskum i henhold til størrelsen av beholderen. Størrelsen av beholderen kan variere, men bør ikke være større enn 10 inches høy, 5 inches bred og 5 inches dyp mindre blomstene er meget stor. Sikre at skummet er stort nok til fullstendig å fylle beholderen med en tomme som stikker ut fra toppen. La ca 1/3 tommer gapet mellom skummet og beholderveggen. Fyll beholderen med vann og la stå i opptil 20 minutter, til vannet er fullt absorbert. Hell ut overflødig vann. Skummet er nå klar for dine blomster.

•  Plasser bladene i skummet. Bladene bør plasseres horisontalt nær kantene, fôr foran, bak og på sidene av beholderen. Dette vil skape en ramme, i kraft innramming dine blomster med en naturlig grønn. Forlater midten av beholderen klar.

•  Legg til grensen ved å plassere løvverk blant hullene. Disse kan være en hvilken som helst variant av anlegget med mindre blader. Grensen er ferdig når ingen tegn til floral skum er synlig rundt kantene. Andre planter kan bli brukt i stedet for bladene, slik som vinranker og bregner, eller til og frukt.

•  Sett de mindre, lett farget blomster gjennom sentrum av skjermen, som danner den visuelle vekt ved bunnen av anordningen. Disse bør plasseres lavt for å gi en kontrast til de store blomster som er hovedfokus for ordningen. La hullene for de større blomster.

•  Plasser store blomster i midten av skjermen. Bruk dem mot de mørkere blader, og unngå overbefolkning. Det er best å plass de store blomster og sikre at de ikke skjule resten av skjermen. Disse store blomster bør blande med mindre blomster og være omgitt av de avsidesliggende blader. Vann daglig.

Tips og advarsler


  • Sørg for å plukke farger som utfyller hverandre.
  • Vurdere en blanding av store lyse blomster og blek mindre blomster.
  • Når presser stilkene i skummet, prøv å ikke fjerne dem med mindre det er absolutt nødvendig. Dette kan føre til rifter i skummet, og kan hindre at de blir vannet på riktig måte.
  • Pass på å la det være nok plass til å vanne ditt arrangement.
  • Unngå overbefolkning. Hvis beholderen ser for full, vurdere å fjerne noen blomster.