Hovudside

Hvordan sette Pumpe Timers in Blue Haven Pools

by Walther

Å ha et basseng i hagen din kan være en luksus, men utvalget krever mye vedlikehold for å holde seg ren og trygg. En pumpe tidsur kan automatisere noen mengden av det nødvendige arbeidet ved automatisk slår på basseng pumpe på ulike tidspunkter i løpet av dagen. Noen pumpe tidtakere kan selv overvåke vann- og trykknivåer for å automatisere prosessen med back-spyling når trykket eller vannstanden blir for høy. Innstilling pumpe tidtakere i en Blue Haven bassenget er enkel, og bør ikke ta mer enn en halv time å lære og fullstendige.

Bruksanvisning


•  Trykk på "Pump Timer" knappen på forsiden av Blue Haven kontrollpanelet. LED-displayet skal endres til en blinkende markør. Bruk pilknappene til å angi hvor mye tid i timer som du vil pumpen gå hver syklus. Den anbefalte tiden for et bolig bassenget er seks til åtte timer, noe som bør gi nok tid for at pumpen gjennom hele innholdet i bassenget.

•  Finn "ønsket effekt" knotten nederst til høyre på den blå Haven kontrollpanelet. Denne bryteren styrer mengden av behandlingskjemikalier som er dispergert i vannet i løpet av hver pumpesyklus. Bolig bassenger bør forlate resultatbeløpet mellom 40 og 60 prosent; offentlige bassenger og spa-bassengene bør ha en utgangsprosent mellom 55 og 70 prosent.

•  Kontroller at hovedpumpebryteren plassert på toppen av Blue Haven kontrollpanelet er satt til "Auto" posisjon. Hvis det ikke er det, vil det være nødvendig å manuelt slås av og på hver gang det brukes. Når det er satt til "Auto" det vil fortsette å kjøre på de innstilte parametrene til bryteren beveges.

Tips og advarsler


  • Hvis du bor i et kaldt klima, må du huske å slå av pumpen timeren automatisering i løpet av vinteren. Hvis pumpen prøver å kjøre når vannet er nær frysepunktet, kan det skade de interne elementene.