Hovudside

Hvordan Stake en Zucchini Squash

by Walther

Hvordan Stake en Zucchini Squash

Zucchini plante av natur er en busk utvalg av sommer squash som gjør vintreet som vinter squash. University of Florida Extension forklarer at bush vane zucchini er klassifisert i et system som varierer fra 1 til 5. Planter med en klassifisering av en tendens til å bre seg, mens de med en klassifisering av fem er tett komprimert planter. Selv squash planter vanligvis ikke krever staking, kan de som har en tendens til å bre nytte av noen plante støtte, spesielt hvis plantet i områder hvor sterk vind er et problem.

Bruksanvisning


•  Sett inn en plante stake i bakken 2 til 4 inches fra hovedstammen av zucchini anlegget. Vær forsiktig for ikke å forstyrre voksende røtter. Sjekk at innsatsen er forankret sikkert og er i stand til å tåle vekten av voksende planter. Vanligvis setter inn innsatsen til en dybde på 12 inches gir tilstrekkelig støtte.

•  Fest hovedanlegget stammen til anlegget stake med plante bånd eller en stripe av strømpebukse eller myk klut. The University of Vermont Extension anbefaler innpakning stripe rundt bålet og danner et åttetall rundt anlegget stammen. Dette gjør anlegget plass til å vokse samtidig som det gir støtte.

•  Sikre vinrankene til innsatsen som planten øker i høyden for å gi ekstra støtte.

Tips og advarsler


  • Stavs zucchini planter når de er 6 til 8 inches høy, mens stilkene er små og planter er smidig. Forsøk på å stake fullvoksne planter kan skade den hule stengler og svekke planten.