Hovudside

Hvordan sjekke for giftige stoffer i hjemmet eller Leilighet

by Walther

Hvordan sjekke for giftige stoffer i hjemmet eller Leilighet

Giftstoffer i hjemmet er kollektivt kjent som innendørs luftforurensning. Fremveksten av mer energieffektive boliger med mindre luftutveksling mellom inne og ute har gjort våre moderne hjem klarer å rense disse giftstoffene. Dette inexchange er enda større i løpet av vinteren når vi fokusere enda mer på stramme sømmer for å spare penger på oppvarming regningen. Giftstoffer kommer fra mange steder: fra byggematerialer, fra jorden selv og fra fanget fuktighet; dessverre, det er ikke alltid offisielt anerkjente tester for å fastslå deres nærvær. Heldigvis, for noen av de mer avskyelige og kjente giftstoffer, det er rimelige, etablerte tester at hus eller utleier kan utføre.

Bruksanvisning


•  Kjøp en radon test kit eller ber om at utleier eller potensiell utleier gjøre det. Radon test kits er billig og enkelt å bruke, og de er nøyaktige. Hvis du vurderer å kjøpe et hjem i en region hvor radon i et problem, vil huset inspektør du leie sannsynlig teste for radon som en del av hjemmet inspeksjon. Forvente noen radon å være til stede. For mye radon og grunneier vil måtte vurdere avbøtende tiltak.

•  Luft ut nye møbler, tepper og gulvbelegg. Formaldehyd, samt andre flyktige organiske forbindelser (VOC), er å forvente i nye hjem produkter som for eksempel tepper, sofaer, maling og gulvbelegg. Testing for dem er ikke nødvendig - bare anta at de er til stede. Heldigvis finnes det enkle måter å senke nivåene av VOC i hjemmet. En måte er å la disse nye produktene luft ut for et par dager, noe som også betyr å gjøre disse typer kjøp i varmere årstider når vinduene kan stå åpen. Ifølge Kate Ashford av "Money Magazine" og CNN Money, vil disse kjemikalier og forbindelser raskt spre ut i luften.

•  Ha et laboratorium teste hjemme for ledelse om ditt hjem er fra 1970-tallet eller tidligere. Ifølge Ashford, testsett for kjøp og bruk av hus er upålitelig. Sende malingsprøver til et lokalt laboratorium er mye mer pålitelig og bør koste mellom $ 20 og $ 30. Bly testing er spesielt viktig for personer med barn i hjemmet og for gravide.

•  Se etter mugg i hjemmet ditt. Mold ofte gir seg unna med en dårlig lukt, så lukte deg frem til kilden og rydde opp, hvis mulig. Hvis du eller noen du bor sammen med har unexplained eller forverret astma eller luftveisproblemer, bør mold være en av de første mistenkte. Sjekk fuktige områder første, for eksempel på badet og kjelleren. De som bor i leilighetene vil ha å snakke med byggeleder, som mugg kan også være til stede i vents eller rundt varmesystemer som leietakere vanligvis ikke har tilgang.