Hovudside

Hvordan bygge en Seedling skuff Med en Grow Lys

by Walther

Hvordan bygge en Seedling skuff Med en Grow Lys

Selv om mange gartnere er fornøyd med å fylle sine våren hager med transplantasjoner kjøpt fra den lokale barnehagen, starter planter hjemme fra frø er en relativt enkel måte å øke mangfoldet av grønnsaker og blomster i hagen din. De fleste komponentene i et hjem frø-start-system er lett tilgjengelig for kjøp på hjemme forbedring eller hagearbeid butikker.

Bruksanvisning


Lys og Hylle Set-Up


•  Monter multi-hyllestativet stå i henhold til de spesifikke anvisningen på pakken. Ideell plassering for alle anlegg rack er så nært som mulig til en sørvendt vindu, så plassere stativet før du fortsetter med lys set-up.

•  Plasser frøplante varmematte på sokkelen der frøplante brettet vil bli plassert. Stable overløp skuffen direkte oppå frøplante varmematte og plasser frøplante cellepakke inne i overløp skuffen.

•  Sett lysrørlamper inn i lyset sele. Fest lengdene av kjeden til hver side av anlegget stativet ved å bruke vri-bånd, hyssing eller wire, deretter justere lengden på kjedet slik at nedre kant av lampen vil være mer enn 2 inches bort fra toppen av frøplante skuffen .

•  Fest fluorescerende lys sele til kjedene. Som det nylig oppståtte plante frøplanter vokser, øker høyden av belysningen ved å føre lys selen opp en link på en gang.

•  Koble lys enheten i elektronisk timer og stille inn timeren til gjeldende tid. Stille inn timeren til å komme på rett før lokal soloppgang tid, og for å slå av to eller tre timer etter lokal solnedgang tid. Frøplanter trenger å motta totalt mellom 12 til 15 timer med direkte lys daglig. Plugg frøplante varmematte i en egen stikkontakt, slik at den kan slås av og på etter behov uten å forstyrre timeren.

Tips og advarsler


  • Når du kjøper fluorescerende lys for voksende planter, se etter lys som ikke krever ballast eller som krever direkte elektrisk kabling. Frittstående, pre-kablet belysning seler som kan plugges direkte inn i en stikkontakt er tilgjengelig på de fleste hjem forbedring butikkene.
  • Velge riktig lysstoffrør er avgjørende for vellykket hjem seedet start. Mest belysning stemplet som "fluorescerende plante lights" er ikke forskjellig fra generisk full-spektrum eller "sollys" lysrør.
  • Frøplante varmematter er en enkel, effektiv måte å gi ekstra ambient varme for unge planter, men pass på: over-oppvarming frøplanter forårsaker svak, leggy vekst. Senk temperaturen hver kveld ved å slå av varmematte eller senke termometer for å etterligne utendørs vekstforhold.