Hovudside

Hvorfor vil ikke min Passion Flower Bloom?

by Walther

Hvorfor vil ikke min Passion Flower Bloom?

Lidenskap blomster, medlemmer av Passiflora familien, begynner sin vekst i mai og fortsette gjennom sommeren og utover høsten. Sine blomster er rosa, lilla og hvitt og kun åpen under visse betingelser.

Beliggenhet


Lidenskap blomster er vinstokker som krever et espalier, vegg eller arbor for støtte. De foretrekker full sol, men vil vokse i delvis sol, og vil ikke blomstre hvis de ikke får den eksponeringen, støtte eller varme de krever.

Jord


En lidenskap blomstens jord må være rik, rask drenering og fuktig. Uten riktig støtte i jorda, gjør anlegget har ikke de nødvendige ressurser for å vokse og blomstre, ifølge Plant Biology hjemmeside.

Vann


Lidenskap blomster krever god fuktighet i deres jord og vil ikke blomstre hvis de ikke får konsekvent vanning. De gjør best med minst en tomme av vann hver uke.

Fôring


I likhet med mange andre planter og blomster, lidenskap blomster klarer seg best når de får supplert ernæring gjennom regelmessige feedings. Lidenskap blomster blomstre vellykket når de mottar 10-5-20 eller organisk gjødsel om våren og deretter igjen i midtsommer.