Hovudside

Slik reparerer en Swiss Army Knife

by Walther

Slik reparerer en Swiss Army Knife

Utviklet i Sveits i slutten av forrige århundre, er den sveitsiske Army Knife blant de mest brukte tapetkniver tilgjengelig. Opererer som en multifunksjonslommekniv og multi-verktøy, inkorporerer Swiss Army Knife mekanismer så forskjellige som tannpirkere til skrutrekkere til kan openers. Hver av de individuelle verktøy for kniven er lagret tett inne i håndtaket, og kan være lett tilgjengelig og erstattes i tilfelle av en bladmekanisme eller skade. Med noen grunnleggende forsyninger, og en forsiktig øye for detaljer, kan du reparere og erstatte mekanismene for din Swiss Army Knife selv.

Bruksanvisning


•  Pass på at arbeidsflaten er fri for smuss, støv eller annet rusk, og at det er godt opplyst

•  Finn skalaene synlige på kniven ytre overflate. Sett bladet på din tynn kniv under skalaen og gjelder nok press for å lirke den løs. Slipp feste pin av hver skala (de fleste modellene leveres med fire) og legg vekten på et sikkert sted i nærheten.

•  Finn de to overflate endene av klinke forbinder de to ytre deler av din Swiss Army Knife. Sett tuppen av den tynne ferdig spiker i den eksponerte overflaten av klinke, som ligger i et lite metallhus eller "bush." ​​Forsiktig på baksiden av neglen med din hammer til nagle stasjoner gjennom til andre enden av kniven. Opprettholde et stramt grep om lommekniv mens du arbeider.

•  Fjern alle eventuelle ekstra nagler fra kniven på denne måten og samtidig opprettholde et stramt grep for å sikre at innholdet ikke faller mens du arbeider.

•  Plasser intakt kniv på arbeidsflaten og løft forsiktig håndtaket dekslet vender oppover. Legg merke til plasseringen og plassering av hvert verktøy når du tar den. Erstatte eventuelle ødelagte verktøy og mekanismer med nye komponenter, og pass på at du plasserer hvert verktøy i riktig vinkel og plassering.

•  Monter Swiss Army Knife ved å samkjøre hvert verktøy med hullene på riktig måte står i kø for hver nagle. Sett på overflaten enheten tilbake til toppen av kniv og dobbeltsjekke at ingen verktøy eller mekanismer er stikker ut av håndtaket casing.

•  Sett hver nagle og skala pin i nøyaktig motsatt måte som du fjernet dem, noe som sikrer et stramt grep om knivskaftet for å holde den interne komponenter stabil (dette blir lettere etter å ha satt den første klinke). Tapp hver nagle og skala pin med hammeren for å sikre en sikker passform som du montere din Swiss Army Knife.

Tips og advarsler


  • Mange av verktøyene som finnes i en Swiss Army Knife kan være skadelig eller dødelig hvis det brukes feil. Alltid praksis forsiktighet når du arbeider med knivblad: en uforsiktig eller slurvete håndtering av knivbladet kan forårsake skade på deg selv og andre. Holde dyr og barn borte fra arbeidsområdet til alle tider.