Hovudside

Hvordan bli kvitt oljeflekker på Polyester Klær

by Walther

Hvordan bli kvitt oljeflekker på Polyester Klær

Polyesterstoff er et slitesterkt materiale som slites som jern og vil beholde sin farge og form i mange år. Selv polyesterstoff er en sorgløs, rynkefri stoff som krever litt oppmerksomhet, kan oljeflekker som for eksempel majones, smør, lotion eller kosmetikk utgjøre et vanskelig problem. Jo før oljebeis er behandlet, jo bedre sjanse for at flekken kan fjernes helt. Når polyester stoff tørker, fjerne flekken blir vanskeligere, og i noen tilfeller kan være der for å bo til tross for din beste innsats.

Bruksanvisning


•  Unn oljebeis omgående, som ferske flekker er lettest å fjerne. Aldri plassere en polyester plagg i tørketrommelen før du er sikker på at flekken er fjernet.

•  Mett oljebeis med en aerosol forbehandling flekkfjerner. La flekkfjerner for å trenge inn i flekken i et minutt. Hvis flekkfjerner ikke har løsnet flekken, massere en heavy-duty flytende vaskemiddel inn i flekken, arbeider på baksiden av stoffet.

•  Vask plagget umiddelbart. Hvis flekken er fjernet, tørke plagget i henhold til instruksjonene på omsorg etiketten.

•  Vask plagget i en all-stoff, farge-safe blekemiddel hvis flekken fortsatt er synlig. Produktet skal brukes i henhold til instruksjonene på beholderen. Unngå regelmessig klor blekemiddel, noe som kan ødelegge polyester og andre menneskeskapte stoffer.

Tips og advarsler


  • Test alltid rengjøringsmidler produktet på et skjult område, for eksempel en søm eller en hem. Unngå å bruke produktet hvis fargen går.
  • Alltid lese plagget omsorg tag før du forsøker å fjerne flekker, og før du vasker plagget. De fleste polyester plagg kan vaskes i varmt vann og tørket i en varm tørketrommel, men det er viktig å sjekke vaskeanvisningen før du fortsetter. Noen plagg bør vaskes i kaldt vann, tørkes med en lav varme omgivelser eller lov til å henge tørt. Av og til bør polyester plagg skal renses.