Hovudside

Hvordan identifisere Red Pryd tre blader

by Walther

Hvordan identifisere Red Pryd tre blader

Dekorative trær har blitt kjønn landskap over hele verden i århundrer. Nøye dyrket for sine grasiøse lemmer, attraktive blomster og eksotiske farger, de kan være korte eller høye, gråt eller bustete. Blant de mest dyrebare er røde-leaved dekorative trær, som holder sin farge fra vår til høst.

Bruksanvisning


•  Kjøp en guidebok for dekorative trær, eller låne en fra biblioteket. Sørg for at boka har bilder eller tegninger av bladene, ikke bare trær i blomst.

•  Gå en tur i nabolaget ditt i hver årstid. Knipse digitale bilder av noen trær du ser med røde blader. Gjennom guidebok søke til du finner en kamp for bildene i kameraet.

•  Gå til en botanisk hage, arboret eller planteskole i ditt område. Bla blant de dekorative trær, og sjekk kodene eller plaketter som identifiserer seg med røde blader. Utvide din kunnskap ved å lære arter navn samt vanlige navn. Ta flere bilder etterhvert.

•  Bli med tre fora på internett, og stille spørsmål når du finne eksperter med inngående kjennskap til dekorative trær. Last opp bilder fra kameraet og nyte resultatet.

Tips og advarsler


  • Dette er et stort prosjekt for å ta på seg hvis du har et barn som er interessert i trær, for å utvide ordforrådet, stimulere nysgjerrighet og lære grunnleggende forskning ferdigheter.