Hovudside

Hvorfor ble ikke min Spring pærer Bloom?

by Walther

Hvorfor ble ikke min Spring pærer Bloom?

Vårløker er vanligvis plantet under forrige høst sesongen, men problemer kan oppstå og pærene kan oppleve blomstringen problemer. Det er flere grunner som hindrer vårløker fra blomstringen.

Lagring og Jord


Når pære bladene vises uten blomster, kan det være et problem med lagring av dine vårløker. Pærer bør ikke lagres i en garasje hvor en bil er parkert eller i nærheten av epler. Vårløker plantet under forrige høstsesongen kan ha råtnet i bakken eller blitt spist av en gnager.

Eldre Lyspærer


Ifølge University of Illinois Urban programmer Resource Network, pærer som svibler og tulipaner har en kortere levetid enn andre pærer. Slike pærer kan opphøre blomstringen så tidlig som to år etter å ha blitt plantet.

Utilstrekkelig Lys


Pærer som ikke blomstrer kan ha fått mangelfull lys eller blader trimmet altfor tidlig i vekstsesongen, noe som fører til manglende næringsreserver.

Bulb Forskyver


Noen ganger pære forskyvninger ikke er plantet og en klynge av pærer med små blader og ingen blomster vil medføre. For å få de beste blomstrer, skifte pærer årlig.

Pære Preservation


Å hindre kjøp av døde pærer, kuttet flere pærer i halv vertikalt før du kjøper. En brun eller tørr utseende pære vil ikke blomstre om våren.