Hovudside

Hvordan få en Blueberry Stain Ut av en kjole skjorte

by Walther

Hvordan få en Blueberry Stain Ut av en kjole skjorte

Blåbær er deilig å spise frisk og i yoghurt, smoothies og sirup, for å nevne noen. Dessverre, hvis du får blåbær på din kjole skjorte, flekker det klær som fargestoffer gjør, så må du fjerne det som du ville en blekk eller farget drikke flekken. For å gjøre dette, det krever flere trinn, og jo raskere du handler, jo mer suksess vil du ha fjerne flekken fra skjorta.

Bruksanvisning


•  Tørk av overflødig blåbær med en våt serviett eller papirhåndkle. Ikke gjør flekken større, skjønt.

•  Spray eller gni den fargede området av skjorten umiddelbart med et vaskeri forbehandling produkt eller en skvett av heavy-duty vaskemiddel. La den suge i ca fem minutter og gni forsiktig meste av blåbær ut med en fuktig fille. Skyll området godt med kaldt vann.

•  Fyll en vask eller gallon bøtte med kaldt til varmt vann. Bland i ca 1/4 kopp pulverisert farge-safe blekemiddel. Senk de fargede området av skjorten og la det trekke i 30 minutter og skyll den. Hvis blåbær flekken er fortsatt på skjorten, gå videre til neste trinn.

•  Les etiketten på skjorten din for å sjekke om det er trygt å vaske den med klor. I så fall fylle en vask eller bøtte med kaldt til varmt vann og legge blekemiddel, bruker 1 ss. blekemiddel per liter vann. Suge hele skjorte i 15 minutter og skyll. Hvis blåbær flekken ikke går, går du videre til neste trinn.

•  Fjern sta blåbær flekken med en farge fjerning produkt, som er tilgjengelig der vaskerom produkter selges. Les nøye instruksjonene og bruke tilsvarende. Vask hele skjorta i produktet for å opprettholde et ensartet utseende. Legg merke til at hele skjorte kan bli fratatt sin farge hvis du bruker et produkt av denne typen. Derfor er det best å bruke på hvite kjole skjorter, og bare som en siste utvei for fargede skjorter.