Hovudside

Har plantene vokser bedre i sollys eller under en Plant Light?

by Walther

Har plantene vokser bedre i sollys eller under en Plant Light?

Voksende planter innendørs --- utsiden av små utpekt for innendørs voksende --- vanligvis krever en hydroponics system. Dette systemet forsøker å erstatte manglende eller feil lys, temperatur eller andre problemer, slik at for innendørs vekst av utendørs planter.

Fakta


Planter lys i vannkultur er vanligvis utilstrekkelig for å dyrke planter. Vegetabilske planter og mange blomster trenger 8 til 10 timer med lys for å vokse. Innendørs lys har ikke kapasitet til å fylle dette behovet, selv om de kan supplere planter med utilstrekkelig lys.

Spesifikasjoner


Lys kvalitet er viktig for planter. Sollys består vanligvis av mange farger, med rød og blå har best effekt på planter. Lysrør og kule hvite lysene produsere disse fargene for å hjelpe plantene vokse. Plant "vokse" lysene er dyrt og vanligvis produsere den samme mengden av rødt og blått lys som vanlige fluorescents.

Betraktninger


Ved hjelp av plante lys eller andre kunstige systemer kan bidra til å vokse frøplanter innendørs. Et drivhus kan også bidra til å starte vekstprosessen. Veksthus kan bringe planter til forfall, selv om de fungerer best når de lar den mest sollys i, først og fremst fra januar til juni eller juli til desember. Dette unngår midtvinters for den store vekstperioden av planter.