Hovudside

Hvordan bevare Tulip pærer

by Walther

Tulipaner er en vakker blomst som kan blomstre år etter år med riktig pleie. De er plantet i tidlig til sen høst, avhengig av din region, og blomstrer tidlig til sent på våren. Etter at de er ferdig med blomstringen, vil bladene forbli grønt og levende for en stund. Etterpå det grønne vil begynne å dø ned. Dette er når du kan, så mange gartnere gjør, bestemmer seg for å grave pærene opp til høsten planting sesongen. Eller kanskje du skal flytte til et nytt hus, og rett og slett ikke ønsker å forlate dine tulipaner bak. Uansett tilfelle, hvis bevart riktig tulipanene skal blomstre vakkert det neste året.

Bruksanvisning


Hvordan bevare Tulip pærer


•  grave forsiktig pærene opp med en liten spade i løpet av våren eller tidlig sommer etter all tulipan løvverk har stilnet.

•  Ta av alle gjenværende døde blomster og blader ved å forsiktig plukker dem av. Dette hjelper hindrer sopp utviklingen fra de råtnende løv.

•  Spre en generøs mengde avis, strimlet eller vattert, i bunnen av en pappeske.

•  Sett pærene direkte på papiret. Du trenger ikke å legge til jord eller noe annet til dem.

•  Plasser beholderen i et godt ventilert tørt og kjølig sted. En tørr frukt kjeller eller kjeller er ideell så lenge det ikke blir for fuktig.

Tips og advarsler


  • Noen gartnere i mange regioner i USA aldri grave sin tulipan pærer opp. Hvis du er usikker på om tulipanløkene kan gjøre det bra i bakken hele året i ditt område, prøve å la en pære i å teste dette.Hvis du flytter og tar tulipaner med deg, transportere dem i passasjerområdet av bilen i stedet av stammen - stammen kan lett bli for varmt for den bulbs.Newspaper ble foreslått her for boksen fordi avisen er praktisk, men nesten alle slags papir vil fungere også, inkludert brunt papir fra en papirpose.
  • Sjekk pærene en gang i blant for å sørge for at de er tørre og ikke rotting.Keep pærer opp på en høy hylle hvis du har nysgjerrige dyr som kan bestemme disse ser ut som en fin snack.