Hovudside

Klassifisering av frukttrær

by Walther

Klassifisering av frukttrær

Frukttrær er generelt klassifisert av sine synlige attributter og voksende strukturer. Frukttrær, som alle andre trær, er en del av en familie og slekt, noe som indikerer treets slektninger og relaterte sortar. Ved klassifisering av frukttre, bestemme de kvaliteter som relaterer det til andre trær og dele den fra andre trær skal hjelpe til med identifisering.

Familie og Genus


Frukttrær er klassifisert primært av familie og slekt. En frukttre slektsnavn indikerer enkelt slekt eller gruppe av slekter som tett eller jevnt ligner hverandre i utseende og egenskaper. Treets Slekten omfatter en gruppe av frukt treslag som har grunnleggende egenskaper, som for eksempel bærer stein-frukt bær, felles, men som er annerledes i andre kjennetegn, som blad struktur.

Beliggenhet


Frukttrær kan identifiseres av den regionen der de vokser. Tropiske frukttrær, for eksempel, vokser i varme, fuktige meste "øy-lignende" klima. Tropiske frukttrær inkluderer banan, palmer og mangotrær. Imidlertid kan disse trærne også vokse i subtropiske klima. Subtropiske frukttrær krever frostfritt klima, slik som California og Florida i USA, for å overleve. De fleste sitrus frukttrær er klassifisert som tropiske og subtropiske varianter. Temperert sone frukttrær produsere friske frukter etter å ha blitt utsatt for kalde vintertemperaturer. Kirsebær, eple, plomme og pæretrær er klassifisert i den tempererte gruppe.

Seed Struktur


Hver frukt treslag skaper har en individuell frø pod struktur. Steinfrukter, som fersken, nektariner og moreller, for eksempel, er så kalt fordi de har en stein-lignende frø i kjernen. Andre frukttrær, som eple og pæretrær, har egne frø inni. Disse kalles kjernefrukter.

Blad og trestruktur


Klassifisere frukttrær basert på sine blader og tre baser hjelper skille funksjoner. Kokos trær, for eksempel har palmeblad blader. Disse trærne kan grupperes med bananer og andre nonfruiting palmearter. Eple, pære og nektarin trær har løvfellende blader og er ofte høy og bred, og nådde ca 30 meter i høyde og bredde.