Hovudside

Klesvask Rengjøring Tips for Mold

by Walther

Klesvask Rengjøring Tips for Mold

Mold vokser i fuktige, fuktige og varme steder, så klær er et ideelt sted for mugg å trives. Når jeg prøver å fjerne mugg fra stoff, er tiden av essensen. Jo raskere du fange formen, jo lettere vil det være å fjerne. Før du begynner hvitvasking elementer, gå utenfor og for å hindre spredning muggsporer i hjemmet børste av alle formflaten vekst. Vaske klærne med såpe og vann, og deretter la dem tørke i solen. Dette vil bidra til å eliminere noen mold flekker. Bruk følgende tips for å fjerne gjenværende mugg fra tekstiler.

Eddik


Hvit eddik er en kraftig mugg renere som kan brukes på nesten alle overflater, inkludert klær, ifølge Leserens Digest. Ikke bare eddik ren mold flekker, men det eliminerer også den mugne lukten fra tekstiler. Å eliminere tunge mold ansamlinger, bruk en kopp hvit eddik per belastningen av vaskeri. For lettere mold flekker, bruke eddik fortynnet med like deler vann. Gjenta vaskingen med eddik før formen fjernes fra stoffet og lukten er borte. Deretter vaske klærne med vaskemiddel for å rengjøre tekstiler. Tørk elementene på høyeste nivå varme tillatt for plaggene, som vil drepe dvelende muggsporer.

Blekemiddel


Bleach er effektiv i å fjerne mugg flekker fra tøy, men kan ikke være egnet for alle typer tekstiler. Før du bruker blekemiddel, sørg for å lese alle klær etiketter for å finne ut om blekemiddel er trygt for dine tekstiler. Ifølge Good Housekeeping, det beste tipset for å fjerne mugg med blekemiddel er å suge flekker for omtrent en halv time på full styrke blekemiddel, og skyll og vask tøyet som vanlig. For klær eller sengetøy som ikke kan gå i vaskemaskinen, gni en liten mengde blekemiddel på flekken. La blekemiddel suge inn i stoffet i noen minutter og vask deretter med en klut dyppet i mild såpe. The College of Family og Forbruker Sciences ved University of Georgia foreslår soaking mold-fargede området i en løsning av to spiseskjeer med blekemiddel blandet med én liter varmt vann i fem til 15 minutter. For stoffer som ikke kan vaskes i vanlig blekemiddel, suge elementer i 30 minutter i ¼ kopp oksygen blekemiddel (ofte kalt alle stoff eller perborat blekemiddel) blandes med én liter varmt vann. Deretter hvitvaske som vanlig.

Boraks


Borax fjerner mold uten sterke giftig røyk. Å utrydde mugg på stoff, kjøpe boraks vaskemiddel eller legge boraks pulver til en normal last av klesvask. Ifølge blackmold.awardspace.com, er boraks mest effektiv når du blander den med varmt vann før du legger den til vasken. Å bruke boraks å fjerne mugg, sette klærne i vaskemaskinen med vaskemiddel. Deretter la vaskemaskinen fylle opp og tilsett en halv kopp boraks oppløst i varmt vann.