Hovudside

Hvordan Grow Tillandsia Usneoides Inside

by Walther

Hvordan Grow Tillandsia Usneoides Inside

Tillandsia usneoides, også kjent som spansk mose, er medlem av bromeliad familien. Spansk mose, en epifyttiske anlegg som bruker skjellete stammer å gripe inn greiner, har ingen røtter og absorberer vann og næringsstoffer fra luften gjennom sin stilker og lange, stri blader. Spansk mose er innfødt til Florida, der den vokser på trær og kan nå lengder på 20 meter. Som med de fleste bromeliads, er Tillandsia usneoides lett å vokse og selv trives innendørs.

Bruksanvisning


•  Velg et område som får full sol med sommertemperaturer på 70 grader Fahrenheit eller høyere og minst 60 grader Fahrenheit i vinter.

•  Spread mosen stammer ut over underlaget du feste det til og sikre den med fiskesnøre håndverket lim, hyssing eller wire. Unngå bruk av kobbertråd. Hvordan du fester spansk mose avhenger av underlaget, eller voksende fundament. Vanlige underlag er gamle logger, drivved, steiner eller kjeder. Bruk hva som fungerer best for deg og skjule festepunkt med Sphagnum mose. Sikre vann ikke basseng hvor mosen er festet til underlaget og håndtere mosen så lite som mulig for å unngå å skade den.

•  Mist din spansk mose ukentlig. Texas A & M University anbefaler sporadiske tillegg av utvannet fisk emulsjon til misting vann.