Hovudside

Blomster av Mississippi

by Walther

Blomster av Mississippi

Mississippi blomster er kjent for sine sterke farger. Å legge til farge og skjønnhet til Mississippi hage, vil du ønsker å bruke blomster som er innfødt til området, slik at de har tilpasset seg statens unike klima. Det er viktig å vite hva blomster blomstre i løpet av en bestemt tid av året, slik at du vet hva som er tilgjengelig for deg til enhver tid.

Blue Star


Denne blomsten ser ut som om det vokser på toppene. En flerårig, vokser det omtrent tre meter høy og kan spre seg opp til 4 meter bred i slutten av våren når det er i full sol, og det er toppet med lyse blå blomster. Med fem kronblad som gir det utseendet av en stjerne, er denne blomsten ofte brukt i ulike våren blomsterdekorasjoner.

Lobelia


Også referert til som kanting Lobelia, denne planten blomster årlig, produsere små, flammende røde blomster på endene av høye toppene som er kjent for å tiltrekke sommerfugler og kolibrier. Med hver blomst som varer mellom fire og seks uker, blomstrer det fra vår til sen høst og finnes oftest i fuktige enger hele østlige Mississippi.

Southern Magnolia


I 1952 ble de sørlige magnolia utpekt som Mississippi state blomst etter å ha blitt kåret til favoritt av barn i skolealder. Den vokser på endene av magnolia grener som er minst 7 år gammel, i vår- og sommermånedene. Den sørlige magnolia blomst er en stor 6- til 8-tommers blomst som ser ut som en skål og varierer i farger som hvit, rosa og lilla. Den har en søt tropisk duft, noe som gjør det til et flott tillegg til sommerblomsterdekorasjoner.

Wild Red Mallow


Dette anlegget er kjent som den scarlet hibiscus med fargene fading fra lyse scarlet til blek oransje. Blomstringen på våren, er denne blomsten et flerårig og dens stammer kan vokse opp til 7 meter høy og bøy til den ene siden. Hver blomst er mer enn 1 cm bred og bare lever for en dag; men fortsetter planten til å blomstre utover våren og sommeren.

Geit Beard


Denne blomsten er preget av sin skyer av små kremfargede blomster som dukker opp nesten bush liker. Økende 30 til 60 inches hvert år og nå fulle høyder opp til 5 meter, kan denne blomsten finnes i skogmark over Mississippi. Blomsten blomstrer for bare en kort tid mellom de tidlige og midtre deler av sommeren.