Hovudside

Hvor lenge må jeg Kjør Filter på My over bakken basseng?

by Walther

Hvor lenge må jeg Kjør Filter på My over bakken basseng?

Svømmebassenger, både ovenfor og i bakken, er utstyrt med filtre. Filtrene kjøre bassengvannet, rengjøring det og fjerne rusk. Hvor lenge du skal kjøre din basseng pumpe vil avhenge av forholdene som er spesifikke for din basseng og dens plassering.

Størrelse


Svømmebasseng filtre bør kjøre lenge nok til å filtrere alt vannet i bassenget en gang per dag. Større bassenger inneholder mer vann enn små bassenger, slik at deres filtre bør kjøre lenger. Siden de fleste over bakken bassenger er mindre enn i bakken bassenger, vil du sannsynligvis kjøre din for kortere tid.

Pumpe Effektivitet


Et basseng med en utilstrekkelig eller ineffektiv filter blir nødt til å kjøre lenger enn en med et filter som passer til bassenget. Hvis du kjøper filter selv, spør produsenten hvor mange liter per dag det er i stand til å filtrere; sammenligne dette til din pool kapasitet. Over bakken bassenger mindre enn 24 meter i diameter vil vanligvis kaller for en 1 hp filter; større vil kreve en 1,5 hk filter.

Miljø


En over bakken basseng som er omgitt av en masse trær eller har et stort antall svømmere i det hver dag vil kreve mer filtrering fordi flere forurensninger (for eksempel blader, sunblock og skitt) vil angi det hver dag. Tenk på dette når du tenker på hvor lang tid å kjøre filteret.

Tidsramme


Til syvende og sist, hvis bassenget er mye mindre enn 24 meter i diameter med en 1hp filter, ikke overdrevent brukt, og ikke i nærheten av en masse trær, kan du planlegger å kjøre den rundt 8 til 12 timer per dag i løpet av badesesongen. Legge i noen stress på vannet som nevnt ovenfor vil kreve lengre kjøre ganger. Test din vann pH ofte - prøv å ta det til et basseng forsyning butikken for en gratis vurdering - for å sikre maksimal effektivitet.