Hovudside

Nyttige tips for bruk av Aerogarden

by Walther

Nyttige tips for bruk av Aerogarden

The Aerogarden er en selvstendig enhet som gjør at hagearbeid entusiaster å vokse frukt, grønnsaker, urter og blomster i alle innemiljø. Ved hjelp av et energieffektivt design og hydroponic teknologi, gjør at Aerogarden for helårs dyrking av planter som ellers bare kan dyrkes i løpet av våren og sommeren. Noen nyttige tips for bruk av Aerogarden kan sikre at du oppnår voksende suksess.

Seed Pod Variasjon


Det er flere tilgjengelige typer frø pods for Aerogarden som kan gi deg et godt utvalg av varer til å plante. Hvis, derimot, er du interessert i å vokse en grønnsak, frukt eller urt som ikke er tilgjengelig i et frø pod du kan kjøpe en vokse noe Kit. Dette settet gjør innendørs gartnere evnen til plantene sine egne frø for planter som de er interessert i å vokse, som koriander eller jordbær. De vokse noe pods kan også brukes til å hjelpe root rose og andre plante borekaks.

Høyre Water


Når du legger vann til Aerogarden, vurdere å tillate din springen eller filtrert vann til å sitte ute på kjøkkenbenken. Dette vil tillate vanntemperaturen nå romtemperatur, som vil i sin tur være mindre av et sjokk for de delikate rotsystemer av plantene dine.

Det er ikke nødvendig å bruke flaskevann eller spesialbehandlet vann i Aerogarden; vanlig romtemperert vann fra springen vil være nok.

Trimming og beskjæring


Skjær forsiktig dine voksende planter slik at de ikke kommer i direkte kontakt med den voksende lys. Det bør være et minimum av en tomme mellom vokse pære og planter; noe mindre vil brenne bladene av planten og påvirke sin helse. Hyppig trimming og beskjæring av urter vil oppmuntre bedre vekst samtidig gir deg ekstra urter tørke og lagre for senere bruk. Husk at overdreven beskjæring kan ha en negativ effekt på anlegget ditt; aldri beskjære mer enn en tredjedel av anlegget.

Vokse Right Stuff


Dyrke grønnsaker og urter som utfyller hverandre i retter som du ofte forberede. For eksempel, kan voksende koriander, jalapeno paprika og tomater sette deg på rett vei til å skape hjemmelaget salsa.

Vokse elementer som ellers ikke ville vokser godt i hagen din, eller i løpet av vinteren; salat, spinat, jordbær, paprika, banan paprika og små squash er alle eksempler på elementer som du bør vurdere å vokse.

Vurdere voksende flere av dine favoritt urter i løpet av vinteren, slik at du kan ha en kontinuerlig tilførsel av friske urter til matlaging.