Hovudside

Hvordan Silent Bank Alarmer arbeid?

by Walther

Hvordan Silent Bank Alarmer arbeid?

Scenens kjent fra dusinvis av TV cop show. En bankraner krever penger, de ansatte samarbeider, men i hemmelighet noen trykker en stille alarm. Det kan være en knapp under et skrivebord eller utløst ved å trykke på en teller fot. Politiet kan være de som fange skurken, men mye av æren går til sikkerhets selskapets tech.

Spre Alarm


Utløser en stille alarm bryter en krets, som dukker opp på kontrollpanelet på vekker selskapets kontor. Avstand er ingen hindring - alarmen skal registrere om selskapets tvers av byen eller 3000 miles away. Bankene kan bruke teller-opererte alarmer og automatiske alarmer. I en Chicago ran, banditten tvang teller for å slå av bankens vanlige alarmer, og deretter åpne en safe. At sikkerheten bypass utløst en automatisk stille alarm. Alarmselskapet varslet politiet, som pågrep tyven før han forlot banken området.

Panic Button


Bankene kan skjule en lydløs alarm-knappen på siden av et skrivebord, under teller disken eller inne i en safe. Enkelte selskaper tilbyr Nødknappene forkledd som en nøkkel fob eller et anheng. Så snart en ansatt knipser bryteren, utløser det kontrollpanelet på alarmselskap. Noen selskaper la banken utpeke spesialknapper for spesielle nødhjelp. En knapp kan settes til å fortelle selskapet til å sende for ambulanse snarere enn politi, for eksempel.

Lovforslaget i Trap


Det tar mye nerve å trykke på en alarmknapp med en bevæpnet mann ser på. En måte å komme seg rundt i frykt er å ha sikkerhetsselskapet installere bill feller i kasserer skuffer. Å stille inn alarmen, glir en teller regninger mellom toppen og bunnen av fellen. Hvis hun trekker regningene ut igjen, de delene av fellen touch, utløser en kontakt, som sender alarmen. Fortelleren trenger ikke å gjøre noe, men gi raneren pengene å gjøre fellen arbeid.

Silent Ulemper


En grunn politiet ikke svare direkte til stille alarmer er risikoen for falske alarmer. Hvis en teller krukkene notater i en regning felle ved et uhell, for eksempel, kan denne feilen være nok til å la deler av fellen ta kontakt. Det er sikkerhetsselskapet jobb å skille falske alarmer fra Real Ones før varsle politiet. Dette ekstra trinnet forsinker politiets respons på reelle forbrytelser, skjønt. Senter for Problem-Oriented Policing sier på sin hjemmeside at de fleste ranerne er ikke bekymret alarmer fordi de finne de kan ta tak i penger og komme ut raskt før politiet dukker opp.