Hovudside

Hvordan å høste Bell Peppers

by Walther

Paprika er en sorten av Paprika, vanligvis kjent som chili. Imidlertid har paprika fått et recessivt gen for å hindre kapsaicin fra å bli produsert, hvor denne art normalt gjør. Paprika er ikke i det hele tatt varmt og også har blitt modifisert for å produsere frukt i et bredt spekter av farger. Følgende trinn viser hvordan du kan høste paprika.

Bruksanvisning


•  Kontroller at paprika er fast og skinnende med en klar struktur. Bruk hagesaks for å klippe fruktene fra anlegget i stedet for å trekke dem av.

•  Plukk paprika når de er mindre i begynnelsen av sommeren. De kan bli tatt når de er på størrelse med en golfball og hyppig plukking vil oppmuntre nesten kontinuerlig fruktproduksjon. Umodne paprika er myk og smidig med tynne lyse veggflater.

•  Ta fullt modne paprika når de er 4-5 inches lang og har full, velformede fliker. Jo eldre frukten er, vil den tykkere huden være.

•  La de paprika å modnes til sin endelige farge senere i sesongen for å få frukt av forskjellige farger. Modne paprika kan være gul, rød, oransje eller lilla, avhengig av variasjon. Du kan fortsette å høste paprika før den første frosten.

•  Lagre paprika på 50 grader og minst 90 prosent luftfuktighet, hvis mulig. De bør lagres bort fra andre frukter og grønnsaker, fordi de er følsomme for etylengass, som fører dem til alder raskere.