Hovudside

Slik Care for Kalanchoe

by Walther

Slik Care for Kalanchoe. Kalanchoes er sukkulenter dyrkes først og fremst for sine klynger av små blomster, som er tilgjengelig i mange farger. Blomstene blomstrer i vinter, og plantene kan vanligvis finnes i butikkene rundt helligdager. Med god omsorg, vil blomstene vare to-tre måneder, etter som bladverket vil overleve. Anlegget er utfordrende å lage blomst igjen, men ikke umulig.

Bruksanvisning


•  Plasser kalanchoes i full sol, om mulig. Som de fleste sukkulenter, kalanchoes trives i direkte sollys. Det vil ikke påvirke anlegget, men dersom dyrket i moderat lys.

•  Vann kanalchoes sparsomt. Potting blanding av kalanchoes bør få lov til å tørke mellom hver vanning. Vanning en gang annenhver uke, eller litt oftere, er tilstrekkelig. Kalanchoes er utsatt for råte hvis vann for ofte. Plassere anlegget i en leire potten hjelper jorda tørr.

•  Fjern døde blomst stilker fra planter når de blir skjemmende. Dette vil oppmuntre anlegget for å holde blomstring.

•  Kast anlegget etter alle tegn på blomstene er borte, eller holde anlegget for bladverket sitt. Hvis du holder den, fortsetter normal omsorg, men sikre anlegget mottar høy lys.

•  Forsøk på å lage en kalanchoe reflower den påfølgende vinteren ved å gi den en hvileperiode med lite lys og kjølige temperaturer. Følgende September, flytte anlegget ut av lyset til et mørkt sted, for eksempel et skap, i tidlig kveld. Returnere det til lys i morgen. Redusere vanning og holde den i temperaturer under 65 grader Fahrenheit. I seks uker, returnere anlegget til normale forhold og se om det blomster igjen.