Hovudside

Deponering av gamle Hot Tubs

by Walther

Deponering av gamle Hot Tubs

Enten du er remodeling ditt spa plass eller har nettopp flyttet inn i et hjem med en gammel badestamp, må du bli kvitt det. Badestamper er store og tunge, så å hale dem til dump eller sette dem på bremse for søppel samlere til å plukke opp er vanligvis ikke et alternativ. De er som regel vanskelig å selge, også, med mindre du er villig til å være tålmodig og vente på den rette kjøperen. Før du hogge den opp i små biter og prøve og greier det i søppelsekker, ta et minutt til å vurdere andre alternativer.

Bruksanvisning


•  Tøm og koble fra badestampen i henhold til produsentens instruksjoner hvis det ikke allerede er. Hvis du kommer til å prøve å selge den, bør du rengjøre den grundig.

•  Ring en badestamp / spa fjerner eller handel din i hvis du kjøper en erstatning. Ofte vil selskapet fra hvem du kjøper din nye badestamp ta din gamle unna. Noen ganger de ommøblere og videreselge dem, eller de vil ta dem fra hverandre og selge delene.

•  Tilby det gratis i din lokale avis eller klassifisert annonsen nettstedet. Mest sannsynlig, vil noen i ditt område gjerne demontere og flytte badestamp i bytte for å få det gratis.

•  donere den til din lokale Habitat for Humanity Restore eller annen veldedighet baserte sparsommelighet butikken. Disse stedene vil komme og ta store elementer som en badestamp unna. Ringe og be dem om å komme. I bytte, kan du ofte få en kvittering og kreve donasjon på skatter.

•  Ring kommunen og spør om de har noen store element fjerning dager. Noen byer og tettsteder vil utpeke en eller to dager i året når du lovlig kan plassere store elementer som badestamper ute på fortauskanten, og de vil komme og ta dem bort.