Hovudside

Vinter Potte Blomster

by Walther

Vinter Potte Blomster

Det kalde været og snørik nedbør veiledende av vintermånedene utgjør ofte et problem for gartnere, så mange blomster og planter inn sin sovende sesongen. I stedet for å fokusere på naturen, slår dine interesser inne i vintermånedene. Flere vinter-blomstrende blomster vokser godt innendørs, fylle potter med lyse farger gjennom hele vinteren.

Florist Asalea


Blomsterhandler asalea er mindre versjoner av de populære blomstrende busker tilgjengelig i mange varianter og farger. Disse mini-busker har en lengre blomstrende sesong enn sine større kolleger, ifølge Mississippi State University horticulturist, Leila Kelly. Vanligvis potteblomster asalea begynner blomstringen i vinter når dyrkes innendørs, og blomstringen vil fortsette utover våren. For best resultat, plasserer potte asalea i et område hvor de får jevn, men indirekte lys. Natte temperaturer rundt 60 grader Fahrenheit er ideelt for langvarig blomstringen. Behandle en voksende blomsterhandler azalea med en gjødsel egnet for container vokst, syre-elskende planter. Blomsterhandler asalea er mest tilgjengelige i rødt, rosa, hvit og bi-fargevarianter.

Reiger Begonias


Reiger begonier er en annen fantastisk potteplante som vil fylle hjemmet med vinter farge, ifølge Kelly. Disse blomstene kommer i enkle og doble varianter som ligner roser. Det er mange farger av begonier tilgjengelig, inkludert rosa, rød, oransje, gul og hvit. Plassere Reiger begonier i et område med eksponering for jevn, sterkt lys. Hvis bladene på begonia begynner å krølle, gi beskyttelse mot ettermiddagssolen, som er harde og kan svi anlegget. Behandle den begonia med en vannløselig gjødsel for innendørs planter hver gang den vannes og unngå vanning bladverket, som kan fremme sopp sykdom. For best resultat, la jorda tørke ut mellom vanning.

Jasmine


Jasmine er en annen prangende plante som kan gi vinter farge til et hjem. Denne klatreanlegg er godt egnet til en hengende kurv eller stor innendørs planter. Jasmine blooms er rørformede formet med en rosa, stjerne-lignende åpning. For å holde et innendørs jasmin plante sunt, gir mye lys og kjølig romtemperatur. Når jasmin plantene begynner å knopp, behandle dem med en innendørs plantegjødsel. Vann jord ofte, holde den fuktig.

Columena


Columena er en annen plante godt egnet til innendørs hengende kurv. Anlegget har fått tilnavnet gullfisk anlegget på grunn av sin rød-oransje rørformet blomst som ser ut til å svømme i en seng av mørke, grønne blader. Denne planten vokser best i et rom med temperaturer rundt 60 grader Fahrenheit på kveldstid. I det opprinnelige klima, vokser columena i et fuktig miljø. Misting anlegget daglig kan bidra til å etterligne det miljøet. Gjødsle annenhver uke med en innendørs plantegjødsel å fremme blomstringen.