Hovudside

Hvordan bygge en bakgård Peis

by Walther

Hvordan bygge en bakgård Peis

Det er ingenting mer avslappende på en vakker sommerkveld enn å sitte utenfor, varmer bort chill foran din egen bakgård peis. Bringer noen marshmallows og toast noen eller pop litt frisk, varm popcorn mens du lene deg tilbake og prate om dagens eller ukens hendelser.

Bruksanvisning


•  Grav et område på plenen i dimensjonene du ønsker din peis å være. Legg om fots plass langs foran peisen om å bygge en front-åpning peis. Prøv å gjøre området ser så rett som mulig. Det trenger ikke være helt i vater, og gå til denne ekstra problemer er ikke nødvendig.

•  Bland opp en stor bøtte full av mørtel i henhold til pakken. Begynne å legge murstein, og starter med omkretsen av peisen. Spre mørtel med murskje og plassere hver murstein fast på toppen av fersk mørtel.

•  Stack murstein i et mønster som ikke setter hver murstein direkte på toppen av en annen. Rave andre rad slik at midten er fordelt over området der to mursteiner sauma sammen. Tørk av overflødig mørtel med murskje som du stable hver rad. Dette gjør ikke bare for en kraftigere struktur, men vises litt mer dekorativt også.

•  Fortsett denne prosessen til bakgården peisen er den størrelsen du ønsker. La mørtelen tørke i minst 24 timer. I mellomtiden lå den dekorative Heller foran peisen, i den ekstra 1-fots cutout gjort når grave opp gresset. Tamp steinene ned i skitten med foten eller håndtaket slutten av spade .. kan du søke mørtel mellom steinene hvis du ønsker det, eller bare la dem bli overholdt bakken naturlig.

•  Sett din wire eller metall rack i eller på toppen av peisen (avhengig av om du opprettet en front eller topp-åpning peis) og trykk ned med spade for å sikre en sikker passform. Legg kull eller tre. Fyrer og nyt!

Tips og advarsler


  • Ha en bøtte med vann eller hageslange tilgjengelig når du bruker brann i hagen din.