Hovudside

Hvordan lage Hengende Tomato Planters Med 2 Liter Pop Bottles

by Walther

Du kan lage din egen hengende tomat planter uten den høye kostnaden ved å kjøpe planters annonsert på TV og i aviser. Oppgaven er ganske enkel og kan være morsomt. Bygge en en opp-ned tomat planter tar bare et par minutter og er en morsom aktivitet for å nyte med barn. Å ha hjemmelaget tomater er praktisk for å gjøre og nyte hjemmelaget salsa, hakkede tomater, og mer.

Bruksanvisning


•  Skjær forsiktig av bunnen av flasken, like over ryggene. Gjør så rett kutt som du kan.

Balansere toppen av flasken på sin cap, kuttet ender opp, og sett den fjernet bunnen, også kutte enden opp. Line dem opp så jevnt som mulig. Den tidligere flaske-bunn gir et reservoar for vann --- en cup er verdt.

•  Tett flasken: Med flasken likevel avgjort på sin cap, bruke duct tape for å forsegle den nylig stilte opp nederste delen av flasken. Vikle tapen rundt bunnen og brett den på innsiden jevnt. Dette vil styrke flasken hvor hullene skal være stemplet.

•  Ved hjelp av en hullemaskin, jevnt slag seks hull rundt beholderen, i midten av bandet på båndet. Pass på at du ikke plasserer hullene for nær kanten eller for nær rygger. Man kan også velge å male resten av flasken på dette tidspunkt med grønn maling, men dette er helt valgfritt. Noen foreslår maleri for å beskytte røttene fra soleksponering. Grønn gir moderat varme absorpsjon.

•  Bruk kniv til å kutte soaker hull. Kuttet krysser nøye inn i den nederste del av ryggene i den innsatte bunn. Disse la vannet langsomt trenge seg gjennom anlegget. Vær forsiktig så du ikke å gjøre disse for stor eller din planter vil være lekk --- vil du vannet for å bo i nærheten av anlegget.

•  Plasser flasken oppreist, tut opp. Bruk en trakt for å fylle flasken rundt halvveis med jord. Sett forsiktig plante, røtter først, slik at den over bakken delen som stikker ut fra hetten, deretter ferdig med å fylle resten av flasken med jord. Vann mens anlegget er oppreist slik at vannet kan fukte og pakke ned i jorda. Dette vil hjelpe jorda bli satt når du snu flasken opp ned. Fest streng eller wire til hengeren hull og henge fra en markise eller andre utendørs struktur for å sikre anlegget får rikelig med luft og direkte solen.

Tips og advarsler


  • Du kan bruke en markør for å merke duct tape med navnet anlegget.