Hovudside

Dampvaskere for Home som vil rense Betong

by Walther

Dampvaskere for Home som vil rense Betong

Betong er en tøff materiale som skaper holdbare gulv. Betong er også porøst, noe som betyr at den absorberer lett flekker. Du kan holde betonggulv ser nye med en damp renere, som bruker damp og rengjøringsmiddel for å løsne og suge opp flekker, skitt og rusk på gulvet. Du kan leie en profesjonell til å rengjøre gulv eller du kan kjøpe eller leie en damp renere og utføre oppgaven på egen hånd.

Vapor Clean TR5


Den TR5 er Vapor Clean Selskapets lette kommersielle eller hus damp renere. Det renser betong samt fliser, laminat og selv har vedlegg til damp rengjøre innsiden av ovnen eller plenen møbler. Den interne kjelen når et høydepunkt på 302 grader Fahrenheit i løpet av ni minutter. Enheten veier 17 pounds når den er helt full, noe som gjør t lys nok til å bære opp og ned trapper. Maskinen har også en 15 meter lang elektrisk ledning.

Damp Titan


Steam Titan er designet for hjemmebruk. Det kan rense en hard overflate, inkludert murstein, betong og fliser. Maskinen kommer en intern kjele temperatur på 293 grader Fahrenheit. Den interne kjelen er laget av rustfritt stål, som frastøter flekker og rust. Kjelen kommer til full varme i sju minutter. Maskinen har også justerbar dampkontrollen, slik at du kan bruke mer damp til å rengjøre betonggulv og mindre for å rengjøre innsiden av ovnen. Du kan også bruke denne maskinen til damp klær og vinduer.

Xtreme Strøm HSC 13000


Daimer sin Xtreme Strøm HSC 13000 er en tyngre, kommersielle-grade modellen, men ville være passende for et hus med mye betong for å rense både i og utenfor hjemmet. Maskinen er spesielt utviklet for å rense betonggulv. Den har en fullt justerbar trykkontroll som spenner 0-1500 psi. Den interne kjele kan nå temperaturer opp til 210 grader Fahrenheit. Maskinen veier 120 kg., Noe som gjør det uegnet for boliger med betonggulv på flere nivåer.