Hovudside

Hvordan Grow en Bonsai Fruit Tree

by Walther

Kunsten bonsai har eksistert i mange generasjoner. Konseptet med å vokse en mektig til skala treet i en container så liten som en valnøtt skall har trollbundet mennesker i tusenvis av år. Selv om det virker som en vanskelig hobby bonsai er et enkelt konsept. Bare gi treet det den trenger, og den vil belønne deg med mange års skjønnhet.

Mange frukttrær er spesielt egnet for bonsai kultur. Citrus vokser fort og kan bli brakt innendørs uten skade. Sine blomster fyller luften med sødme og deres skjønnhet kan løfte en persons ånd.

Bruksanvisning


Hvordan Grow en Bonsai


•  Kontroller frukttre over nøye. Se etter skadedyr eller syke lemmer og fjerne ga ingen resultater. Bruke svært skarpe beskjæringssakser til rent fjerne eventuelle dårlige lemmer. Ta av frukttre fra sin voksende potten ved å banke det kraftig over bunnen og sidene med hånden eller på et solid underlag.

•  Bruk en liten skarp håndsag sage av 1/3 av trær roten ballen, gjøre kutt så ren som mulig. Bruke en sterk stråle av vann for å vaske hele den gjenværende jord fra røttene av frukttrær. Se nøye for syke eller pest befengt røtter. Fjern eventuelle mistenkelige leter critters eller vekster. Plasser røtter i en bolle med vann for å hindre dem fra å tørke ut.

•  Vri bollen mens du ser på formen på kalesjen og bagasjerommet. Visualisere hva du ønsker det ferdige treet til å se ut. Fjern eventuelle lemmer som forstyrrer flyten av treet.

Vikle forsiktig kobbertråd rundt deler av lemmer som trenger trening. Vær veldig forsiktig med å bruke for mye kraft som en gren kan ryke. Ikke vikle kabelen tett som det vil arr treet permanent. På stress områder, kan små biter av myk gummi legges under tråd for å hindre gnaging.

•  I en stor bøtte, bland 1 gallon av mellomstor sand og små barkstykker sammen. Tilsett 3 kopper god hage leire til denne blandingen og kombinere godt. Dryss på den anbefalte mengden av gjødsel. Legg nok vann til at deigen fuktig og sett til side. De nøkkelen til god bonsai jord er å holde blandingen godt drenering. Det bør aldri bli soggy med vann.

•  Skjær en stor nok del av skjermen for å dekke dreneringshull i bonsai potten. Skjermen kan sikres med akvarium tetningsmasse eller kobbertråd. Skjermen hindrer jord fra vaske ut gjennom dreneringshull.

•  Fyll kjelen halvfull med jord og pakk den godt ned. Legge til en høyde av jorda litt off sentrert vil skape en bedre skjerm for de ferdige bonsai.

Plasser bonsai med sine røtter sprikende ut på toppen av bakken. Legg nok jord å fylle potten og pakk den godt ned. Holde legge jord og pakking før potten er nesten full.

•  Top bonsai med små naturlige fargede småstein. Pebble toppdressing ferdig planting og skjuler eventuelle synlige gjødsel pellets i jorda. Moser kan kjøpes på nettet for funnet i en persons verftet. Bruk moser som tåler mye sol og vann gitt til bonsai.

•  Bonsai er generelt holdt i svært grunne potter med minimal jord. Ved visning av bonsai finne et område med flekkete skyggen. Hvis den plasseres i full sol jorden tørker ut raskt. Selv i et skyggefullt område, kan bonsai må vannes flere ganger om dagen. Aldri la jorda tørke helt ut som det kan drepe din plante.