Hovudside

Hvordan bygge din egen Swim Spa

by Walther

Hvordan bygge din egen Swim Spa

Bygge en svømmetur spa og badestamp ved hjelp ferdige byggesett eller fra bunnen ved å kjøpe og sette sammen de ulike komponentene. Ta beslutningen om et kit eller separate komponenter basert på den uunngåelige avveining mellom pris og teknisk ekspertise. Sats på en svømmetur spa uten varmeelementene hvis du er bekymret for merkostnader eller enkelhet av samlede installasjonen. Ifølge KP Garden Design og Creative Waters, svømme spas er vanligvis mellom 4 og 6 meter i lengde og rundt 2 meter bred, så satse på dette i design.

Bruksanvisning


•  Still glassfiber basseng struktur på flatt, tørt land. Sprøytebetong er også et akseptabelt materiale. Installere to oversvømmet sug, 4 1/2 hestekrefter (hk) 2-trinns pumper på 220 V. Forvent å betale opp til totalt $ 500 for pumpene, ifølge Spa Pack i 2010. Installer kontroll luftrørene fra spa interiør til siden kontrolleren. Knytte den lufttilførselen til kontrolleren for å regulere pumpene mellom sirkulasjonspumpe fart og full-jet handling.

•  Installer dual skimmere og retur pumpen heller enn de høyt farlige hovedavløps stil systemer av gamle. Incorporate spor passer med øyeepler å bedre funksjon, sikkerhet og renslighet.

•  Rengjør filteret element av kassetten filter system. Lukke alle ventiler. Åpne lufteventilen bare å lette på trykket. Åpne sil lokket. Prime filtersystemet motorpumpe ved sletting luft fra systemet og venter på vann for å erstatte luftboblene. Rengjør silen hvis den inneholder noe rusk. Inspisere pakning og O-ringer og erstatte hvis skadet. Dette sikrer en luft, forseglet system.

•  Slå av strømmen på hovedkretsstrømbryter. Koble kontrollsenter med innebygd temperaturdisplayet til pumper, lys og blåser bruk av ledninger. Be om hjelp fra en kvalifisert elektriker for å unngå skade. Sikre ledninger og brytere er vanntett og dekket tilstrekkelig for å beskytte dem mot vannskader og for å unngå brannfare. Installere en spesialist, liten strømsbryter kalt en jordfeilbryter. Enten sette den i hovedpanelet boksen for huset, en sub-panel boksen ved bassenget filter slutten eller i en stikkontakt i nærheten av bassenget.

•  Legg ca 12 badestamp jets for en standard hage spa eller din egen valgte kvantitet. Innlemme to håndholdte jetfly som bruker rør avlednings manifolder til rute og dele flyten. Installere en vinyl liner. Lag hull for vannstråler med en liten kniv, men pass på at kantene ikke rive og bruke tetningsmasse. Hold vinyl beskyttet i de kalde månedene med en presenning, ellers kan det krølle seg. Fjerne rynker ved hjelp av et toalett stempelet.

Tips og advarsler


  • Risikere aldri sikkerheten til deg selv eller din familie ved å redusere kostnadene til en unfeasible minimum eller forsøker bygging og installasjon oppgaver du ikke er erfarne nok til å comple hell.
  • Vann og elektrisitet er farlige når de brukes sammen. Kontakte en elektriker for å bistå med ledningene aspekt av bygge.
  • Den kraftige suge i et spa er farlig. Konsultere en ekspert før du prøver spa bygge prosedyrer selv. Bruk aldri en hoved-avløp i utendørsbassenget. Anti-grunning entrapment systemfeil kan føre til døden ved drukning.