Hovudside

Hemlock og Evergreen Trees

by Walther

Hemlock og Evergreen Trees

Eviggrønne trær produsere blader i løpet av hver sesong av året, i stedet for å miste sin løvverk i løpet av høsten eller vinteren. Typer av eviggrønne trær inkluderer busker, planter og trær. Noen av de eviggrønne trær inkluderer levende eiketrær og cycads. En annen art av eviggrønne trær er hemlocks, som er bartrær. Disse trærne vokser i forskjellige miljøer, inkludert høylandet i Sørøst-Asia og den nordøstlige USA

Canada Hemlock


Til tross for navnet, er det Canada Hemlock primært innfødt til USA og dens eneste tilstedeværelse i Canada er i sørlige Ontario, Quebec, Novia Scotia, Newfoundland og Prince Edward Island. Amerikanske varianter av Canada Hemlock er funnet i New England, den øvre Midtvesten og midtatlantiske stater. Dette coniferous treet vokser til høyder på 40 til 60 fot når det fullt modnes, ifølge University of Illinois. Den Canada Hemlock er bladene er nåler. Disse trærne foretrekker fullt sollys for vekst og er plantet i fuktig og surt jordsmonn.

Live Oak


Native til USA, levende eik er eviggrønne trær og de vokser i flere amerikanske regioner, inkludert østkysten, sør og Stillehavskysten. Dette treet vokser til høyder på 100 meter i naturen og kan nå en diameter på 6 meter, ifølge University of Clemson. En levende eik vekstraten er ca 2 meter per år, men det bremser som treet aldre. Disse trærne har en levetid på 200 til 300 år. Treets blader er grønne om våren og sommeren, men de får en gul farge i vintermånedene. Men ikke levende eikeløv ikke faller til bakken til våren, når nye blader spirer.

Himalayan Hemlock


Himalaya hemlocks er innfødt til asiatiske land i Tibet, India, Vietnam og Burma. Treet brukes i byggebransjen i Asia. Denne arten av Hemlock ble introdusert til den vestlige sivilisasjon i det 19. århundre. Himalaya hemlocks er bartrær og nå høyder på opptil 130 fot når de helt moden. Fargen på denne treets bark og stilk endringer som det vokser. I løpet av de første tre årene, Himalaya Hemlock trær er rødbrun, men fargen utvikler seg til grå etterpå. Himalaya hemlocks vokse i stor høyde miljøer og områder med en tung mengde nedbør.

Cycad


Finnes i tropiske og sub-tropiske regioner, cycads er eviggrønne trær og deres primære egenskaper er traust badebukser og store sammensatte blader. Ifølge University of California i Berkeley, var Cycad trær vanlig i løpet av jura-tiden, noe som er grunnen til at tiden er noen ganger referert til som "Age of Cycads." I moderne tid, er disse trærne som finnes i den sørøstlige USA (spesielt Florida ), Mellom-Amerika, Australia og Sørøst-Asia. Selv om de har et lignende utseende til palmer, er cycads og palmer ikke nært beslektet, siden begge hører hjemme i forskjellige divisjoner i den vitenskapelige klassifiseringssystem.