Hovudside

Hvordan Rescreen en Patio Door

by Walther

Hvordan Rescreen en Patio Door

Reparere en skjerm dør er en flott funksjon på en varm sommerdag når du ønsker å sirkulere frisk luft gjennom huset. Skjermen hindrer bugs fra å komme inn samtidig som luft å bevege seg fritt. Over tid vil døren skjermene forverres, noen ganger bidro sammen med dyr eller små barn. Hvert femte år du må skifte skjermen. Dette er et prosjekt som tar bare noen få minutter; gang gjort, skjermen vil se bra ut og fungerer godt for en lang periode.

Bruksanvisning


•  Fjern patio skjermen døren ved å plassere en hånd på hver side av døren (mens stående utenfor). Løft døren oppover og tippe bunnen av døren ut mot deg. Senk døren og ta det til en ren, tørr arbeidsområde.

•  Skru av dørhåndtaket med en skrutrekker. Omkretsen av døren vil ha et hakk med en rund gummikabel (kalt kile) ca 1/4 tommers tykke. Se på hvert hjørne av døren for å finne det punktet der den spline begynner.

•  Sett en syl under kanten av spline. Når et par inches av spline er løslatt, bare trekke ut ledningen fra hakk over hele skjermen. Fjern den skadede skjermen.

•  Plasser erstatning skjermen over døren slik at det er 2 til 3 inches ekstra materiale på hver side. Sjekk tilstanden på spline. Hvis gummi er smidig, kan du bruke det. Hvis det er sprukket, bør du erstatte den med ny kurve.

•  Sett inn den nye eller smidig gamle spline inn i hjørnet og trykk på spline ned med den konvekse roller. Spline verktøyet har en konveks og en konkav valse rulle. Den konvekse roller er valsen med overflaten som prosjekter utover; den konkave roller er den med en liten dukkert i det. Skjermen har en naturlig rutenett. Bruk nettet for å holde skjermen rett på første side. Strekk spline litt mens du går. Etter spline er godt i gang, bruker den konkave roller å trykke på spline dypt inn i sporet.

•  Rundt hjørnet og trykk på spline sikkert inn i hjørnet med den konvekse roller. Strekke skjermen og at den holdes rett som du flytter over den korte enden av skjermen. Rundt hjørnet igjen. Denne gangen sjekk for å se at skjermen er stram og glatt uten rynker. Strekke stoffet på skjermen for å holde det jevnt stramt ned langsiden, rundt det siste hjørnet og til slutten.

•  Skjær av overflødig spline: Plasser et verktøy kniv i tilknytning til kanten av spline som er ute av rammen og klippe av overflødig. Fest dørhåndtaket og rehang skjermdekselet ved å skyve den opp i døråpningen fra utsiden og svingende den inn i nedre spor.

Tips og advarsler


  • Når du endrer skjermbilder er det ofte en god tid å endre portens hjul også. Rullene slites ut og noen ganger utvikle flate flekker som gjør dem vanskelig å åpne og lukke eller å holde på banen.