Hovudside

Vare på Ultra Dwarf Fruit Trees

by Walther

Ultra-dverg frukttrær kan være usedvanlig liten av vekst, sjelden over 5 meter, men frukten de produserer vil være vanlig i størrelse og smak. Ultra-dverg frukttrær er perfekt for patio beholdere fordi de krever mindre plass og kan også plantes i grupper for å danne en miniatyr frukthage. Fordi de er små, de er enkle å beskjære og lett å høste. De fleste typer frukt er tilgjengelig i ultra-dverg varianter, inkludert fersken, aprikoser, kirsebær, epler, pærer og plommer.

Forberedelse for en Ultra-Dwarf Fruit Tree


Kjøpe en ultra-dverg frukttre på en hederlig drivhus eller barnehage, og velg en beholder for treet. Potten skal ha god drenering fra bunnen og bør være bare litt større enn rotklumpen treet. Containeren vil være svært tung, så hvis du trenger å flytte det, kjøpe en beholder med hjul eller sette den på en rullende plattform. Fyll beholderen med god kvalitet kommersielle plantejord og tilsett 2 inches av kompost til toppen av jorda.

Planting en Ultra-Dwarf Fruit Tree


Ved hjelp av en sparkel å grave et hull for treet, plante treet og tamp jord ned lett med hendene. Som vanlige frukttrær, ultra-dverg trær krever varme og sollys, så setter beholderen hvor treet vil motta direkte sollys i minst seks timer hver dag. Vanne ultra-dverg frukttre umiddelbart. Fordi containere vil tørke ut raskt, vil trærne sannsynligvis må vannes hver dag, og noen ganger mer i varmt vær. Hold jorden jevnt fuktig, og ikke la den tørke ut. Imidlertid bør jorda aldri bli gjennomvåt.

Fôring en Ultra-Dwarf Fruit Tree


Ultra-dverg frukttrær dyrkes i containere vil kreve mer gjødsel enn de plantet direkte i jord, så mate trærne annenhver uke i vekstsesongen, ved hjelp av en gjødsel formulert spesielt for frukttrær. Les etiketten nøye så du ikke over-gjødsle. For lite gjødsel er bedre enn for mye gjødsel, noe som kan brenne treet og kan til og med drepe den. Bringe den ultra-dverg frukttre inne om vinteren, med mindre du bor i et varmt klima, og ikke gjødsle det til våren.

Beskjæring en Ultra-Dwarf Fruit Tree


Ultra-dverg frukttrær krever svært lite beskjæring, hovedsakelig for å opprettholde formen på treet. Fjern eventuelle greiner som vokser på tvers av andre branchesand grener som vokser innover i stedet for ut. Beskjære grener som ser tynn og spinkel, og enhver som henger for lavt til bakken. Til slutt, trim tuppen av grenene for å holde formen på treet pen og jevn. Beskjære ultra-dverg frukttrær som trengte noen tid mellom tidlig på våren og sent på sommeren, men like før de begynner å blomstre er best.

Økende en Ultra-Dwarf Fruit Tree Outdoors


Ultra-dverg frukttrær kan også plantes direkte i jorda. Hakke alle luker ut av området og arbeider om lag 3 inches av kompost inn i toppen av jorda. Grav et hull som vil romme roten ballen pluss ca 3 inches, og plante treet. Vann treet grundig og fortsette å holde det fuktig. Et tykt lag med mulch rundt treet vil bidra til å bevare fuktighet og berike jorda. Mate treet omtrent en gang i måneden med sitrus treet gjødsel, å følge instruksjonene på pakken.