Hovudside

Hvordan finne ut Age of en Mobile Home

by Walther

Hvordan finne ut Age of en Mobile Home

Å vite når en bobil ble gjort kan hjelpe deg å finne ut hvor gamle apparater kan være eller hva slags materialer som ble brukt til å gjøre hjemme. Bestemme når den mobile hjem ble bygget kan være en enkel prosess hvis papirene ble opprettholdt. Men hvis du ikke har mye dokumentasjon, er noen undersøkelser nødvendig.

Bruksanvisning


•  Se gjennom papirene dine for å se om du kan finne en opprinnelige kjøpsdatoen. Dette kan hjelpe hvis du ikke var den første eieren av hjemmet. Noen ganger byggedato kan være oppført i tillegg.

•  Sjekk med ditt lokale fast eiendom avdeling dersom staten du bor i anser bobiler fast eiendom som andre stick-bygget boliger. Hvis boligen er permanent montert på bakken, og deretter noen stater konvertere eiendommen klassifisering. Gå til fylket eiendomsavdeling og be om informasjon. Det er et spørsmål om offentlig registrering, men det kan være en liten forskningsavgift på $ 10 eller 20 dollar.

•  Kontakt din lokale Department of Motor Vehicles med kjøretøyets registreringsnummer dersom staten anser det mobile hjemmet et kjøretøy. Siden de opprinnelig kommer med hjul, selv om de er montert til bakken, noen stater opprettholde sine poster i bilen avdeling. Du må gå til avdelingen med bevis på eierskap før de vil gi ut noe informasjon til deg. Statens poster bør inneholde datoer tilbake til den opprinnelige registreringen.