Hovudside

Hvordan få Crayon ut av tørketrommel

by Walther

Hvordan få Crayon ut av tørketrommel

Hvis du har små barn, så vet du at alle slags interessante ting kan gjøre veien inn i din vaskemaskin og tørketrommel via lommene på barnas klær. Barna kan ha en tendens til å sette noe de finner interessant eller nyttig i sine små lommer for sikker oppbevaring, inkludert fargestifter. Du kan glemme å sjekke disse lommene, og før du vet ordet av det, har du fått en fargestift katastrofe i tørketrommelen.

Bruksanvisning


•  Spray innsiden av tørketrommelen med WD-40. Dette vil bidra til å kvitte seg med noen crayon merker som har gjort sin vei inn på tørketrommelen interiør.

•  Bland sammen litt varmt vann og noen dråper oppvask væske. Dypp en fille inn i blandingen og bruke den til å rengjøre WD-40.

•  Sett en full last av håndklær eller filler i tørketrommelen og kjøre dem gjennom en syklus. Dette vil bli kvitt eventuelle gjenværende WD-40 rest.

•  Rengjør klær som fikk stift på dem slik at de vil være fint å gå tilbake til din vaskemaskin og tørketrommel senere. Spray hver artikkel av klær med WD-40, snu dem over, og deretter spraye den andre siden. Ved hjelp av oppvask væske og en ren fille, skrubbe av crayon flekker.

•  Plasser klærne i vaskemaskinen med farge-safe blekemiddel og snu det til sin hotteste innstilling. Skyll med varmt vann etterpå, og sørg for å se klærne over for eventuelle gjenværende stift flekker før tørking dem.