Hovudside

Gjør Lotus Berthelotii planter som Heat?

by Walther

Lotus berthelotii er kjent som "papegøyenebb," fra utseendet på de lange, spisse blomsterknopper. De er innfødte på Tenerife og Kanariøyene, slik at de trives i varmt klima og tåler ikke temperaturer under 32 grader Fahrenheit. De er hardføre i USDA sone 10 og 11.

Heat Toleranse


Mens plantene ikke overlever kalde vintre, kan de også stoppe blomstring i ekstremt varme somre. En viktig faktor er den natta temperatur. Plantene er mye mer sannsynlig å blomstre når sommervarmen gå betydelig ned om natten, snarere enn bor veldig varm.

Kjennetegn


Parrot nebb er en flerårig Vining plante som vokser ca 8 inches høy, med en 2 til 3 fot spread.The blomster, som er båret i overflod, er rød, med lange spisse kronblader. Stilkene er lastet med små, nål-lignende blader som er sølvgrå.

Kultur


Plantene bør dyrkes enten fra frø eller stiklinger i ekstremt fritt drenering jord, med sand og organisk materiale som brukes til å endre vanlig hagejord eller potting mix. Hold jorden jevnt fuktig. Planter sådd fra frø kan ikke blomstre i samme år.