Hovudside

Dampvaskere Det Clean Grout

by Walther


Tradisjonelle fugemasse-rengjøringsmetoder alle inneholde noen form for skrubbing eller mopping aktivitet og de fleste metodene krever minst et par minutter på knærne på hard flis. Unngå potensielle kneproblemer av damp rengjøring fugemasse. Damprengjøring er en relativt ny prosess som vil hindre deg fra å måtte skrubbe fugemasse på hender og knær. Det fungerer best med lite skittent fugemasse, men du kan bruke damprensere for å rengjøre selv svært skittent fugemasse. Du kan kjøpe eller leie damprensere på noen hardware og Oppussing butikker.

Desiderio Auto


Den Desiderio Auto er en kraftig damp renere som er markedsført for både hjem og profesjonell bruk. Kjelen hever temperaturen av vannet til 311 grader Fahrenheit for å produsere damp som kommer ut av lange og brede stav for å løsne fuger og rusk. Damp renere suger også opp det skitne vannet og rusk som det renser. Dette gjør det mulig for gulvet tørke i bare noen få minutter. Det skitne vann blir pumpet tilbake inn i damprenser, hvor den filtreres for å brukes på nytt. Dette gjør det mulig å dampe rene store etasjer uten å måtte fylle opp damp renere.

Vapor Clean


Vapor Clean produserer en linje av gulv damprensere. Disse maskinene er mindre, lettere og litt mindre kraftig enn Desiderio Auto. Kjelen tar 12 minutter å varme opp vannet i tanken til 298 grader Fahrenheit. Vapor Clean damprensere er lette, veier ca 12 pounds når de er tomme, og hvis kjøpt direkte fra forhandler, de kommer med en livstidsgaranti.

Daimer Xtreme Strøm


Den Daimer Selskapets Xtreme Strøm damp renere er en heavy-duty profesjonell damp renere som er egnet for rengjøring omfattende flislagte gulv med svært smusset fugemasse. Damp renere har en stor stav med lange spinner børster som grind smuss fra fliser og fugemasse. Den kraftige motoren genererer damp ved maksimalt 1500 psi press for å sprenge vekk skitt. Maskinen veier 120 pounds når den ikke er full, noe som gjør det upraktisk for ikke-kommersiell bruk.