Hovudside

Hvor ofte å vanne en Jalapeno Plant?

by Walther

Hvor ofte å vanne en Jalapeno Plant?

Jalapeno Peppers er en populær hot pepper vokst over store deler av USA. Frukten av jalapeno vokser grønt, men kan slå til rødt som den modnes. Du kan vokse pepper planter i containere eller potter, så vel som i hagen. Sine krav omsorg er lik andre varme og paprika og faller innenfor de egenskapene til de fleste hjem gartnere.

Vann Krav


Vann krav til varme og paprika ligner på ca 2 inches per uke. Dette er en kombinasjon av naturlig regn og vanning. Dyrkere bør begrense vanning hvis regn har oppstått.

Vanning Frekvens


Vann en gang eller to ganger i uken med nok vann til å suge jorden til en dybde på minst 6 inches. Rotsystem jalapeno pepper er dyp nok til å utnytte dypt vann. Drypp vanning gir kontinuerlig vann til anlegget gjennom et system av slanger og emittere som gir en dråpe vann i flere timer per dag som kontrolleres av gartner.

Spare Vann


Plassere mulch rundt jalapeno pepper anlegget reduserer vannbehov i anlegget. Organisk mulch dekker jorda og reduserer fordampning. Svart plast mulch omfatter jordsmonnet for å redusere fordampningen, men også øker temperaturen til jord og luft rundt planten. Jalapenos foretrekker temperaturer på rundt 80 grader Fahrenheit for optimal vekst.

Tegn på vannstress


Enten overwatering eller underwatering forårsaker stress i jalapeno planter. Planter som faller blomstene uten å sette frukt kan lide av vannmangel. Andre tegn er tørråte på slutten av jalapeno pepper.