Hovudside

Hvordan bygge en Inngang-Way Benk med skuffer

by Walther

Entryway benker med skuffer gir den ideelle sittemøbler for de som kommer og går fra hjemmet ditt. De skaper et praktisk sted å sette på og ta av sko. De skuffer under benken er godt egnet til lagring av hansker, luer og skjerf. På et høyt hevet tilbake til benken, og du har et sted å henge kleskroker. Denne klassiske møblet vil bare bli vakrere med alderen som slitasjen skaper en patina på brukte områder av treflater.

Bruksanvisning


•  Plasser en-av-16-av-22-tommers plater parallelt med hverandre på en arbeidsflate. Orientere styrene vertikalt langs og plass dem 36 inches bortsett fra de innvendige kantene. Disse er de sider av benken.

•  Sett en en-av-16-by-36-tommers bord mellom de nedre ender av sidene. Dette er undersiden av benken. Sett i den andre en-av-16-av-36-tommers bord mellom sidene og plassere den 18 inches opp fra det nederste brettet. Dette er sete bord. 1-by-36-tommers kanter av styrene bør være flush mot arbeidsflaten.

•  Drive pan skruer gjennom sidene i endene av de nederste og sete styrene ved hjelp av en skrue pistol.

•  Lå 3/4-av-37 1/2-av-60-tommers Kryssfinérplaten over benken sammenstillingen. Bunnen 37 1/2-tommers kant av panelet skal være i flukt med undersiden av benken. De 60-tommers sider av panelet skal være i flukt med ytterkantene av sidene. Dette er på baksiden av benken. Hammerlakk spiker gjennom tilbake inn kantene av benken sammenstilling hver 4 til 6 inches.

•  Stå forsamlingen oppreist med fronten på benken mot deg. Sentrere kleskrok 6 inches ned fra toppen av ryggen. Hold kroken på plass og kjør skruen som fulgte med det gjennom monteringshullene på baksiden ved hjelp av en skrue pistol.

•  Skyv en-by-16-by-18-tommers bord mellom beina og den øverste og nederste brettet. Sentrere den mellom bena. Dette er sentrum skillelinje for benken. De en-av-16-tommers kantene skal ligge i flukt med undersiden av sitteplaten og toppen av det nedre bord, hhv. Hammer ferdig negler gjennom setet styret til sentrum bord hver 2 tommer. Lene benken på ryggen slik at bunnen er utsatt. Hammer ferdig negler gjennom bunnen styret til sentrum bord hver 2 inches og stå benken opp igjen.

•  Påfør et lag med tre finish til hele benk montering ved hjelp av en pensel. Tillate finish tørke i fire timer, og påfør et lag. Vent 24 timer etter siste strøk før håndtering benken.

•  Skyv kurvene inn i åpningene på hver side av midt styret. Dette er de skuffer for benken.

Tips og advarsler


  • Endre stilen av kurvene sesong. For eksempel kan du velge ferie-themed kurver for hver ferie og kurver med sesong motiv mellom helligdager.
  • Vernebriller når trearbeid.