Hovudside

Hvordan Vann Crape myrt

by Walther

Crape myrt er en varm årstid plante som vokser som et lite tre eller forblir en stor busk hvis regelmessig beskjæring utføres. De har peeling bark og fargerike rosa, lilla, hvite og røde blomster i sommer. Selv crape myrt er mildt tørke tolerant etter at de etablere røtter, de fortsatt trenger vann under lange perioder uten regn. I tillegg er hyppig vanning kritisk for overlevelsen av nyplantede crape myrt.

Bruksanvisning


•  Vann jorda under crape myrt til samme dybde som roten ballen, typisk 8 eller 10 inches, umiddelbart etter planting for å mette jorda.

•  Fortsett vanne crape myrt til dybden av roten ballen en gang per uke for de to første månedene etter planting. Hvis nedbør oppstår, er ingen ekstra vanning nødvendig.

•  Vann den crape myrt oftere i løpet av sommeren hvis blomstringen er sparsom. Selv om treet vil tåle tørke og likevel overleve, vil det produsere et større antall fargerike blomster hvis gitt ekstra vanning.

•  Undersøk bladene på crape myrt en gang per uke i løpet av våren og sommeren og se etter svarte flekker, som er forårsaket av sekreter fra bladlus. Hvis svarte flekker blir sett, begynner å spraye bladene daglig med en sterk strøm av vann fra en hageslange for å vaske bort sekreter og insekter.

•  Stopp vanning i midten til slutten av høsten og la nedbør å gi all fuktighet for crape myrt. For mye vann i fallet fører til ny vekst, noe som vil bli drept tilbake når den første frosten oppstår.

Tips og advarsler


  • Alltid vanne jorda under crape myrt godt etter bruk av gjødsel for å suge det ned i nærheten av rotsystemet.
  • Å bidra til å redusere hyppigheten av vanning, gjelder en 3- til 5-tommers lag av organisk mulch, som furu halm eller bark under crape myrtetrærne.