Hovudside

Betong DIY Innkjørsel

by Walther

Installere en konkret oppkjørselen krever mye arbeid, spesielt hvis det er en gjør-det-selv-jobb. Det er et must for å følge de riktige skritt for å sikre at prosjektet vil slå ut riktig og vare. Det er en god idé å ha litt hjelp fra en ekspert, for eksempel en kvalifisert entreprenør. Men hvis de riktige retningslinjene følges, kan et hus installere sin egen innkjørsel.

Hvorfor Betong


Betong er en av de mest holdbare materialer til bruk for en innkjørsel. Den største bekymringen med installasjonen er å sørge for at betongen skal sprekke ikke innen det første året av bruk. Dette er et større problem i kaldere klima, som telehiv er den viktigste årsaken til sprekker i innkjørsler. Betong innkjørsler krever felles utvidelser til å kontrollere hvor sprekkdannelser oppstår. Armeringsjern eller wire rotet kan bidra til å redusere sprekkdannelse. Betong skal vare i 30 til 50 år og krever en semi-årlig vask og tetting. Kostnaden for betong kan variere fra $ 3 til $ 12 per kvadratmeter. Andre potensielle negative holder betong ren og problemer med å fjerne flekker.

Installasjon


Installere oppkjørselen mellom april og september. Satt i isolasjon leddene ved hjelp asfaltimpregnerte bord strimler, i henhold til ferdigbetong Association of Ontario. Bruk stiv tre posisjonert med innsatsen for å vise hvor oppkjørselen vil bli. Sørg for at du vet posisjonen til konkrete leddene før begynnelsen. Markere disse områdene på forskalingen.

Deretter bestemmer hvor tykk betong skal være, avhengig av bruk. Tunge lastebiler vil kreve tykkere betong enn lette lastebiler, biler eller kjøretøy. Forberede området. Plasser betong på undergrunnen etter jord er fjernet. Sørg for at området er nivå og godt komprimert. Kontroller at du har alle nødvendige verktøy for å utføre oppgaven: plastfolie, trillebårer, spader, vann, betong kost, herdende materialer, damphemmende, en lang håndteres bullfloat og en rett bord.

Sørg for at undergrunnen er fuktig. Fordel betong med trillebårer. Spader kan brukes til å sørge for at det er enda. Bruk den rette bord med en saging-type bevegelse for å fullføre gradering betongen. Utjevning overflaten kan gjøres med bullfloat, med en kanter verktøy som brukes for kanter. Unngå bruk av stål trowels. For den siste finish, bruk en konkret kost. Ikke gjør finishen for glatt, eller det vil være glatt når den blir våt.

Å kurere, holde litt fukt i betongen. Herdeprosessen må starte umiddelbart etter den siste finish. Bruk en herding sammensatte og følg produsentens anvisninger. Normalt kan betong forsegles med et gjennomtrengende tetningsmiddel etter 30 dager ved herding forbindelse ble anvendt.

Statister


Betong kan ha mange utførelser, inkludert farge tilsetningsstoffer og skifer eller stein påfyll, for huseiere som ønsker å forbedre utseendet på en innkjørsel.