Hovudside

Den beste måten å bli kvitt Glue Lukt

by Walther

Den beste måten å bli kvitt Glue Lukt

En dvelende lukt av herding lim er både ubehagelig og usunn, potensielt forårsake hodepine, pustevansker og sinus irritasjon. Den beste måten å fjerne disse lukt er riktig ventilasjon og gjentatt rengjøring av området for å bli kvitt eventuelle rester. Tid er vanligvis den eneste måten å fullstendig bli kvitt lim lukt, så det kan ta opptil en måned for lim til å fullstendig helbrede.

Riktig ventilasjon


Det anbefales at du jobber i et godt ventilert område, fordi de fleste lim frata skadelige gasser. Uten ventilasjon, kan disse røyk bygge opp i rommet og gjennomsyre stoff, klær og tepper. Selv etter at arbeidet er ferdig, er det best å forlate rommet ventilert for å tillate røyk å spre seg i opptil 24 timer. Noen frigitte gasser er tyngre enn luft og vil nøle nær gulvet, noe som gjør dem mindre sannsynlighet for å forsvinne. Hold lukt fra å trenge inn i resten av huset ved å lukke dørene til det rommet. Åpne vinduene rom i stedet for å lage en crosscurrent. Hvis det er nødvendig, sette en vifte i vinduet for å tvinge luft gjennom rommet.

Rengjøring av området


Gjentatt og grundig rengjøring av et nytt gulv, tepper eller andre ombygde området kan bidra til å fjerne lim lukt også. Rengjøring fjerner både rester fra løsemidler og lim som brukes i prosjekter. Spre natron på en ny etasje eller teppe. La den sitte over natten, og natron vil absorbere noen av røyk. Sug opp natron neste dag. Et annet alternativ er å dampe ren et nytt teppe med to kopper hvit eddik i en tank med rent vann. Eddik har lukt-fjerning egenskaper, og dampen ren vil fjerne leftover rester. Det er en god idé å holde eventuelle barn borte fra området mens natron eller eddik er i bruk.

Lukt forårsaket av Herdeløsemidler


En lim lukt som varer i flere dager etter en fullført prosjektet er mest sannsynlig forårsaket av et produkt som ikke har fullstendig kurert ennå. Noen produkter tørke på overflaten, men er fortsatt "våt" på undersiden. Lukt vil skje periodisk som disse gasser fra herde lim gradvis sluppet gjennom overflaten av teppet eller gulvet. For enkelte produkter kan herdetiden være så lenge som en måned. Bekjempe røyk som de er utgitt ved å åpne vinduer og støvsuging gulvene hver dagene.

Rom med dårlig ventilasjon


Noen områder, som for eksempel kjellere, mangler vinduer og dører for tilstrekkelig ventilasjon. Det er fortsatt mulig å minske lim lukt i disse områdene. Sett opp en rekke fans som peker opp trappen eller ut en kjeller vindu for å sirkulere luften i riktig retning. Strø bakepulver og støvsuge eller feie det opp med jevne mellomrom for å hjelpe absorbere lukt. Dessuten er en rekke kjemikalier adsorberes av aktivt karbon. Vurdere å plassere et luftfilter som inneholder aktivt kull i rommet.